ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανατροπή με την ταινία του Τομ Κρουζ στο διάστημα - Οι νέες λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν

Τομ Κρουζ
Paramount

Η -ατιτλοφόρητη- μέχρι στιγμής ταινία του Τομ Κρουζ, δεν θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στο διάστημα.

Την άνοιξη του 2020 είχε γίνει γνωστό ότι ο Τομ Κρουζ ετοιμάζεται να γυρίσει ταινία στο διάστημα, με τη συνεργασία της SpaceX του Έλον Μακ και της NASA. Και ενώ η Ρωσία έχει ήδη ολοκληρώσει το ανάλογο πρότζεκτ, μαθαίνουμε τώρα από το Variety ότι η ταινία του Κρουζ δεν θα είναι τελικά και τόσο… εξωγήινη.

Μέχρι στιγμής, η Universal που έχει αναλάβει την παραγωγή, περιμένει τους Λίμαν και Κρίστοφερ ΜακΓκουάιρ να ολοκληρώσουν και να παραδώσουν το σενάριο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, μόνο ένα μέρος της ταινίας θα γυριστεί στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Κατά κύριο λόγο η ταινία θα γυριστεί στη Γη μέσα σε έναν πύραυλο.

Το ρεπορτάζ κάνει γνωστό επίσης ότι δεν πρόκειται για μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά για φιλμ δράσης και περιπέτειας στο οποίο ο Τομ Κρουζ θα παίζει τον -όχι και τόσο τυχερό- τύπο που βρίσκεται στην… δύσκολη θέση του μοναδικού ανθρώπου που θα μπορούσε να σώσει τη Γη.

Η Universal πιστεύει ότι το συγκεκριμένο πρότζεκτ θα είναι η επόμενη ταινία του Κρουζ στη μεγάλη οθόνη αφού ο ηθοποιός ολοκληρώσει την παραγωγή του Mission: Impossible 8 της Paramount, το οποίο πρόκειται να γυρίσει στη Νότια Αφρική υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του επί χρόνια συνεργάτη του ΜακΓκουάιρ.

Θυμίζουμε ότι οι δύο νέες ταινίες Mission Impossible έχουν πάρει ακόμα μια αναβολή εξαιτίας της πανδημίας. Έτσι, το Mission Impossible 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 14 Ιουλίου 2023, για να ακολουθήσει η όγδοη ταινία του franchise στις 28 Ιουνίου 2024.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οδό Ράιαν Ρέινολντς απέκτησε η Οτάβα του Καναδά

Ο Νίκολας Κέιτζ είναι τόσο «γκοθ» που έχει για κατοικίδιο ένα κοράκι!

Μιλάς με γρίφους γέροντα - Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μεταμορφώθηκε σε θεό Δία