ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από τη Ρωσία με αγάπη και όχι από τον Τομ Κρουζ η πρώτη ταινία στο διάστημα

The Challenge, η πρώτη ταινία στο διάστημα από τη Ρωσία
Τα γυρίσματα του The Challenge στο διάστημα θα κρατήσουν 12 μέρες

Η Ρωσία πρόλαβε τον Τομ Κρουζ και ετοιμάζεται να γυρίσει το The Challenge στο διάστημα.

H Ρωσία ανακοίνωσε επίσημα ότι είναι πανέτοιμη να γυρίσει την πρώτη ταινία στο διάστημα! O λόγος για το The Challenge το οποίο θα γυριστεί στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Όπως μαθαίνουμε από το Variety αλλά και από τη συνέντευξη Τύπου που έγινε πρόσφατα στη Μόσχα, πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι Γιούλια Πέρεσιλντ η οποία θα υποδυθεί μια Ρωσίδα γιατρό που πηγαίνει στο διάστημα για να σώσει τη ζωή ενός κοσμοναύτη. Τη σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο Κιλμ Σιπένκο.

Η ηθοποιός δεν νιώθει κανένα φόβο για το παράτολμο αυτό εγχείρημα και δηλώνει χαρακτηριστικά: «Αν φοβάσαι τους λύκους τότε δεν θα πρέπει να πηγαίνεις στο δάσος. Δεν υπάρχει χρόνος για φόβο». Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Πέρεσιλντ είναι η νικήτρια αυτής της διαστημικής κούρσας, αφήνοντας δεύτερο και καταϊδρωμένο τον Τομ Κρουζ που επίσης ήθελε να γυρίσει ταινία στο διάστημα.

Θυμίζουμε ότι πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, Ο Χολιγουντιανός σταρ είχε ανακοινώσει δημόσια την πρόθεσή του για μια ταινία στο διάστημα σε συνεργασία με τον Έλον Μασκ και την εταιρεία του SpaceX όπως και τη NASA.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η ρώσικη ομάδα παραγωγής πέρασε από εντατική προετοιμασία στο Yuri Gagarin Center όπου εκπαιδεύονται οι Ρώσοι κοσμοναύτες μέσα στο 2021 ώστε να είναι έτοιμη για αυτό το μοναδικής εμπειρίας ταξίδι. Η εκτόξευση θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου και θα μεταδοθεί μέσω live streaming. Τα γυρίσματα στο διάστημα θα κρατήσουν 12 μέρες.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Σειρές και ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα

Έκθεση με πραγματικά ανθρώπινα σώματα σε «πλαστινοποίηση» για πρώτη φορά στην Αθήνα

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποχαιρετά συγκινημένος τον Τζέιμς Μποντ