ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«The Offer»: Πρώτη ματιά στο παρασκήνιο των γυρισμάτων του θρυλικού «Νονού»

O Noνός
Ο Μάρλον Μπράντο στον θρυλικό Νονό του Φράνσις Φορντ Κόπολα
Paramount

Η σειρά για τα making of της εμβληματικής ταινίας «Ο Νονός» θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου.

To Paramount+ αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ της επερχόμενης σειράς The Offer που θα αφηγηθεί τα εμπόδια και τις δυσκολίες που συνάντησε «Ο Νονός» του Φράνσις Φορντ Κόπολα μέχρι να βρει τον δρόμο του στη μεγάλη οθόνη.

Η μίνι σειρά θα ασχοληθεί με την προσπάθεια του θρυλικού σκηνοθέτη να επιβάλει στο στούντιο της Paramount τους πρωταγωνιστές του, Μάρλον Μπράντο και Αλ Πατσίνο, την εμπλοκή πραγματικών γκάνγκστερ, καθώς και τον αγώνα που έδωσε ο σκηνοθέτης για να κάνει το όραμά του πραγματικότητα και να έχουμε σήμερα ως κληρονομιά μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Διαβάζοντας κανείς όλα τα παραπάνω, ευλόγως θα αναρωτηθεί ποιος θα μπορούσε να υποδυθεί τα «ιερά τέρατα» της έβδομης Τέχνης που ακούν στο όνομα Μάρλον Μπράντο και Αλ Πατσίνο.

Η απάντηση έρχεται ευθύς αμέσως. Ο Τζάστιν Τσέιμπερς, γνωστός από τη σειρά Grey’s Anatomy αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να υποδυθεί τον Μπράντο, έχοντας δίπλα του Άντονι Ιππολίτο στον ρόλο του Αλ Πατσίνο.

Το υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν οι: Νταν Φόγκλερ (ως Φράνσις Φορντ Κόπολα), Μάιλς Τέλερ ο οποίος θα ενσαρκώσει τον παραγωγό της ταινίας Αλ Ρούντι που θα είναι και παραγωγός του «The Offer», Μάθιου Γκουντ (ως Μπομπ Έβανς, το αφεντικό της Paramount), Πάτρικ Γκάλο στον ρόλο του Μάριο Πούζο, Φρανκ Τζον Χιουζ ως Φρανκ Σινάτρα, Κόλιν Χανκς, Τζούνο Τεμπλ, Μπερν Γκόρμαν και Τζιοβάνι Ριμπίζι.

Τα τρία επεισόδια της μίνι σειράς που θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη, θα κυκλοφορήσουν στο Paramount+ στις 28 Απριλίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων στο Newsbomb: Τα αναπάντητα ερωτήματα για τις τοξικολογικές της 24χρονης

Η απάντηση της Γεωργίας Μπίκα στην ΕΛ.ΑΣ.: Με έστειλαν να πάω να πάρω ουροσυλλέκτη μόνη μου

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Δεν καθυστερήσαμε με τα αποδεικτικά στοιχεία», τονίζει η ΕΛ.ΑΣ.