ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«From»: Νέα μυστηριώδης σειρά από τους παραγωγούς του «Lost»!

From
Όσοι έχουν δει τα Lost και Wayward Pines θα αγαπήσουν και το From
Epix

Η σειρά «From» κυκλοφορεί στο Epix στις 20 Φεβρουαρίου.

Οι παραγωγοί του Lost, μιας από τις πρώτες σειρές που μας έκανε να κολλήσουμε για τα καλά και συζητείται μέχρι και σήμερα, παρουσιάζουν μια νέα σειρά μυστηρίου, επιστημονικής φαντασίας και ολίγον θρίλερ, με τίτλο «From».

Αυτή τη φορά, η ιστορία τοποθετείται σε μια εφιαλτική και ιδιαίτερα απειλητική πόλη. Όποιος φτάνει σε αυτή παγιδεύεται, αναζητώντας μάταια εξόδους διαφυγής. Ωστόσο τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, καθώς μόλις πέφτει το σκοτάδι, οι κάτοικοι αμπαροκλειδώνονται στα σπίτια τους για να γλιτώσουν από τα μυστηριώδη και τρομακτικά πλάσματα που τους κυνηγούν.

Στη σύνοψη της σειράς διαβάζουμε: «Καθώς οι απρόθυμοι κάτοικοι παλεύουν να διατηρήσουν την αίσθηση της κανονικότητας και να αναζητήσουν μια διέξοδο, πρέπει επίσης να επιβιώσουν από τις απειλές του δάσους που τους περιτριγυρίζει – συμπεριλαμβανομένων των τρομακτικών πλασμάτων που βγαίνουν όταν δύει ο ήλιος».

Αν και η γενική ιδέα αντλεί κάτι από το «Lost», σε πολλούς φαν του είδους η ιστορία θυμίζει πολύ έντονα κάτι άλλο... Τη σειρά βιβλίων Η Πόλη (Pines) του Μλέικ Κράουτς που κυκλοφορούν στη χώρα μας από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Θυμίζουμε ότι τα βιβλία μεταφέρθηκαν και στη μικρή οθόνη με τίτλο Wayward Pines με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντίλον, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα οι ομοιότητες ανάμεσα στις δύο σειρές είναι εκπληκτικές αφού και στο Pines η ιστορία τοποθετείται σε μια… μυστηριώδη πόλη που εγκλωβίζει όποιον φτάνει σε αυτήν, την ώρα που τρομακτικά πλάσματα ξεπετάγονται από το δάσος και κυνηγούν να αφανίσουν τους κατοίκους!

Το «From» θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Epix στις 20 Φεβρουαρίου και αμέσω παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα.



Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έργα του Πικάσο παρουσιάζονται για πρώτη φορά στις ΗΠΑ