ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ούμα Θέρμαν: Η «Νύφη» του Ταραντίνο μιλάει για το «Kill Bill 3»

Ούμα Θέρμαν Kill Bill
Η «Νύφη» του Κουέντιν Ταραντίνο, Ούμα Θέρμαν στο Kill Bill
Αρχείο Newsbomb.gr

Η Ούμα Θέρμαν δεν βλέπει να γίνεται σύντομα μια τρίτη ταινία Kill Bill

Η Ούμα Θέρμαν μόλις έκοψε τα φτερά των φαν των ταινιών Kill Bill σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο podcast του SiriusXM «The Jess Cagle Show». Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Κουέντιν Ταραντίνο δήλωσε πως δεν πρόκειται να δούμε σύντομα μια τρίτη ταινία Kill Bill, παρά τις προσδοκίες που μας έχει δημιουργήσει με δηλώσεις του ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

«Έχει συζητηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρχε πράγματι η σκέψη να συμβεί, αλλά πριν πολύ καιρό», ανέφερε η Θέρμαν σχετικά με το Kill Bill 3.

«Δεν το βλέπω να συμβαίνει άμεσα στον ορίζοντα. Σιχαίνομαι να απογοητεύω τον κόσμο. Όλοι εύχονται να συμβεί αυτό, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται άμεσα», πρόσθεσε η «Νύφη» του Kill Bill.

Θυμίζουμε ότι σε συνεντεύξεις έχει δώσει ο Ταραντίνο, έχει δηλώσει ότι μια τρίτη ταινία Kill Bill είναι στα σχέδια του. Μάλιστα έχει μοιραστεί και την πιθανή ιστορία, ενώ έχει ήδη φανταστεί και το καστ των ηθοποιών.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ταραντίνο, η Ούμα Θέρμαν θα επιστρέψει στον ρόλο της «Νύφης», έχοντας στο πλευρό της την πραγματική κόρη της, Μάγια Χοκ. Ο σκηνοθέτης θέλει επίσης τις Ντάριλ Χάνα και Τζούλι Ντρέιφους να επανέρχονται ως Elle Driver και Sophie Fatale αντίστοιχα. Επίσης τη δίδυμη αδερφή της Shiaki και την κόρη της Vernita Green (Βιβίκα Α. Φοξ) η οποία έχει σκοπό να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της μητέρας της. Για την ιστορία η Φοξ έχει προτείνει την Ζεντάγια για τον ρόλο της κόρης της.

Σε ένα ενδεχόμενο τρίτο μέρος λοιπόν (γεγονός που όλοι ευχόμαστε), η ιστορία θα μας μεταφέρει 20 χρόνια μετά από τα τελευταία γεγονότα με τη Νύφη και την κόρη της Μπεμπέ να ζουν ήρεμα μακριά από κινδύνους. Βέβαια αυτό δεν θα διαρκέσει και πολύ, καθώς κάτι θα απειλήσει και πάλι τις ζωές του και θα οδηγήσει σε νέο λουτρό αίματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Ο Τομ Χόλαντ απόλυτος κυρίαρχος στο ελληνικό box office


Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν: Ο συγγραφέας του «Game of Thrones» ενώνει τις δυνάμεις του με τη Marvel