ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όσκαρ 2022: Αυτά είναι τα οκτώ βραβεία που δεν θα μεταδοθούν ζωντανά

Όσκαρ
Η 94η τελετή των βραβείων Οσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2022
AP

Η απονομή των οκτώ βραβείων Όσκαρ θα γίνει μια ώρα πριν την έναρξη του σόου που θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο.

Η Ακαδημία συνεχίζει τις εκπλήξεις όσον αφορά τη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, μάλλον δυσάρεστη μπορεί να χαρακτηριστεί η αλλαγή που ανακοινώθηκε. Έτσι, μετά το «Όσκαρ κοινού» που για πρώτη φορά το κοινό έχει δικαίωμα ψήφου μέσω Twitter, μόλις έγινε γνωστό ότι η απονομή οκτώ βραβείων δεν θα μεταδοθεί ζωντανά, αλλά σε μαγνητοσκόπηση!

Πρόκειται για τα Όσκαρ Μικρών Μήκους: Ταινίας, Ντοκιμαντέρ, Animation, αλλά και Μοντάζ, Μακιγιάζ-Κομμώσεων, Μουσικής, Ήχου και Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης. Συγκεκριμένα, η απονομή των παραπάνω βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theatre μια ώρα πριν την τελετή που θα παρακολουθήσουν live οι θεατές και θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, η απόφαση της Ακαδημίας έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, καθώς εμμέσως πλην σαφώς υποβιβάζει τις συγκεκριμένες κατηγορίες και τους συμμετέχοντες σε αυτές.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας, Ντέιβιντ Ρούμπιν, σε μια προσπάθεια να... συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, με επιστολή του προσπαθεί να δικαιολογήσει αυτή την απόφαση σημειώνοντας ότι η Ακαδημία θα επαναξιολογήσει αυτή την αλλαγή συνεχίζοντας να αναζητά τρόπους για να γίνει η Τελετή Απονομής των Όσκαρ περισσότερο συναρπαστική για συμμετέχοντες και θεατές. Παράλληλα, διαβεβαιώνει ότι κανένας από τους νικητές δεν πρόκειται να χάσει τη μεγάλη Οσκαρική του στιγμή...

Η 94η τελετή των βραβείων Οσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2022.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Η «Τάτα;» ανάμεσα στα 20 καλύτερα βιβλία που πρέπει να μεταφραστούν σε όλο τον κόσμο

Η πρώτη βιντεοκασέτα του «Εξολοθρευτή» πωλήθηκε 32.500 δολάρια σε δημοπρασία!

Διαγωνισμός Newsbomb.gr: Οι νικητές που θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Το Μινόρε»