ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι νέες σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου

Netflix - Against the ice
Against the ice, κυκλοφορεί στο Netflix στις 2 Μαρτίου
Netflix

Οι νέες κυκλοφορίες του Netflix για την εβδομάδα 28 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2022.

Τρεις ενδιαφέρουσες νέες σειρές και ισάριθμες ταινίες έρχονται στο Netflix την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου. Από τις νέες κυκλοφορίες των ημερών, ξεχωρίζει σίγουρα η ταινία Κόντρα στον Πάγο (Against The Ice) που έρχεται στην πλατφόρμα στις 2 Μαρτίου.

Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix την εβδομάδα 28 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2022.

Σειρές του Netflix

01/3/2022
Οι Φύλακες της Δικαιοσύνης (The Guardians of Justice)

Όταν ο φαινομενικά ατρόμητος ηγέτης της αυτοκαταστρέφεται, μια ομάδα προβληματικών υπερηρώων πρέπει να αντιμετωπίσει το κακό που θεριεύει στον κόσμο – αλλά και μέσα τους.

03/3/2022
Μεσάνυχτα στο Πέρα Παλάς (Midnight at the Pera Palace)

Σε ένα ιστορικό ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, μια ρεπόρτερ βουτά στο παρελθόν και πρέπει να σταματήσει μια σκευωρία που ίσως αλλάξει τη μοίρα της σύγχρονης Τουρκίας.

04/3/2022
Όλα τα Κομμάτια της (Pieces of Her)

Μια γυναίκα προσπαθεί να κατανοήσει το σκοτεινό παρελθόν της μητέρας της μετά από μια βίαιη επίθεση στη μικρή πόλη τους που αποκαλύπτει κρυφές απειλές και φονικά μυστικά.

Ταινίες του Netflix

02/3/2022
Κόντρα στον Πάγο (Against The Ice)

Ψάχνοντας στη Γροιλανδία έναν χαμένο χάρτη, δύο άντρες πρέπει να παλέψουν για να επιβιώσουν. Βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας πολικής αποστολής της Δανίας, το 1909.

03/3/2022
Σαββατοκύριακο στην Κροατία (The Weekend Away)

Όταν η κολλητή της εξαφανίζεται σε ένα ταξίδι μόνο για κορίτσια στην Κροατία, η Μπεθ σπεύδει να ανακαλύψει τι έγινε. Όμως κάθε στοιχείο οδηγεί σε μια νέα εφιαλτική πλάνη.

04/3/2022
Καημένη (Meskina)

Η πληγωμένη και άνεργη 30χρονη Λέιλα προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της και ψάχνει την ευτυχία, ενώ η οικογένειά της προσπαθεί να τη ζευγαρώσει ξανά.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

01/3/2022
Ο Χειρότερος Συγκάτοικος στην Ιστορία (Worst Roommate Ever)

Βίαιοι απατεώνες. Αδίστακτοι δολοφόνοι. Τρομακτικές αληθινές ιστορίες αποκαλύπτουν μερικές από τις χειρότερες εμπειρίες συγκατοίκησης που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

03/3/2022
Επιβίωση στον Παράδεισο: Μια Οικογενειακή Ιστορία (Surviving Paradise: A Family Tale)

Ελέφαντες, λιοντάρια, λύκοι και πολλά άλλα είδη ευημερούν στο δέλτα του Οκαβάνγκο στην έρημο Καλαχάρι, αλλά η ολοένα και πιο ανησυχητική ξηρασία απειλεί το μέλλον της.

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

03/3/2022
Χ-Μαν και οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Σεζόν 2 (He-Man and the Masters of the Universe: Season 2)

Η μοίρα του Ετέρνος κρέμεται από μια κλωστή, καθώς ο Χ-Μαν και οι ήρωες βρίσκουν νέους συμμάχους –και πεπρωμένο– για να εμποδίσουν τον κακό Σκέλετορ να πάρει την εξουσία.



Διαβάστε επίσης:

Νεκρός στα 36 του Αμερικανός ράπερ - Πυροβολήθηκε στο λαιμό

Netflix: Το «The Crown» βρήκε τη νέα Καμίλα του

Στο «φως» ιερό 9.000 ετών στην έρημο της Ιορδανίας