ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επιτέλους ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Ιντιάνα Τζόουνς 5»!

Χάρισον Φορντ Ιντιάνα Τζόουνς
O Χάρισον Φορντ επιστρέφει στον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς για τελευταία φορά
Αρχείο Newsbomb.gr

Η πέμπτη ταινία Ιντιάνα Τζόουνς θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 30 Ιουνίου 2023.

Η πέμπτη ταινία Ιντιάνα Τζόουνς ολοκλήρωσε επιτέλους τα γυρίσματα, μετά από αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις! Γυρίσματα έγιναν σε σε Αγγλία, Σκωτία, Ιταλία και Μαρόκο.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο παραγωγός Φρανκ Μάρσαλ με ανάρτησή του στο Twitter.

Τα γυρίσματα του Ιντιάνα Τζόουνς 5 ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο και σταμάτησαν αρκετές φορές λόγω κορονοϊού, σκηνοθέτη, ακόμα και τραυματισμού του πρωταγωνιστή της, Χάρισον Φορντ στον ώμο. Παράλληλα, τον περασμένο Νοέμβριο και ενώ η παραγωγή συνεχιζόταν στο Μαρόκο, ένας από τους κασκαντέρ της ταινίας βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Θυμίζουμε ότι ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του αρχαιολόγου της καρδιάς μας, Ιντιάνα Τζόουνς για πέμπτη και τελευταία φορά και μάλιστα 15 χρόνια μετά την τελευταία ταινία του franchise.

Για πρώτη φορά, Ιντιάνα Τζόουνς ταινία δεν θα έχει την σκηνοθετική υπογραφή του Στίβεν Σπίλμπεργκ ο οποίος περιορίζεται σε ρόλο παραγωγού, αλλά του Τζέιμς Μάνγκολντ (Logan, Ford v. Ferrari). Στο καστ θα δούμε τους Μαντς Μίκελσεν, Φίμπι Ουόλερ-Μπριτζ και Αντόνιο Μπαντέρας σε ρόλους που ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί, καθώς τόσο οι λεπτομέρειες του σεναρίου όσο και ο επίσημος τίτλος του επερχόμενου φιλμ παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.

Το Ιντιάνα Τζόουνς 5 θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 30 Ιουνίου 2023.


Διαβάστε επίσης:

Οι νέες σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου

Νεκρός στα 36 του Αμερικανός ράπερ - Πυροβολήθηκε στο λαιμό

Netflix: Το «The Crown» βρήκε τη νέα Καμίλα του