ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Πάμελα Άντερσον ετοιμάζεται να πει την πραγματική ιστορία της στο Netflix

Πάμελα Άντεσον
«Όχι θύμα, αλλά επιζήσασα. Και ζωντανή για να πω την πραγματική ιστορία», αναφέρει η Πάμελα Άντεσον
AP

To Νetflix θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της Πάμελα Άντερσον.

H Πάμελα Άντερσον και το Netflix «απαντούν» στη νέα μίνι σειρά «Pam & Tommy» του Hulu -η οποία έγινε χωρίς την έγκριση της ηθοποιού- με ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο η ίδια θα αφηγηθεί τη ζωή και την καριέρα της αλλά και τι συνέβη με το περιβόητο sex tape το 1995.

Το Netflix ανακοίνωσε τα νέα με ένα tweet το οποίο περιλαμβάνει ένα χειρόγραφο σημείωμα από την ξανθιά σταρ του Baywatch.

«Η ζωή μου, χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο παρανοήσεις. Κακές, άγριες και χαμένες. Τίποτα για να αδημονείς. Μπορώ μόνο να σας εκπλήξω. Όχι θύμα, αλλά επιζήσασα. Και ζωντανή για να πω την πραγματική ιστορία».

Το ντοκιμαντέρ το οποίο βρίσκεται στα σκαριά εδώ και χρόνια και παραμένει ατιτλοφόρητο μέχρι στιγμής, θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα «παρουσιάζει το σύμβολο της ποπ κουλτούρας να βάζει τα πράγματα στη θέση τους καθώς θυμάται την επαγγελματική της πορεία και το προσωπικό της ταξίδι».

Το ντοκιμαντέρ θα φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Ράιαν Γουάιτ (The Keepers και Ask Dr Ruth), ενώ στην παραγωγή συναντάμε τον γιο της Πάμελα, Μπράντον Τόμας Λι.

Ο ίδιος μάλιστα μοιράστηκε την ανάρτηση της μητέρας του γράφοντας «Η πραγματική ιστορία».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Άντερσον φέρεται να είναι δυσαρεστημένη με την επερχόμενη σειρά του Hulu. Σε ρεπορτάζ του Entertainment Weekly, μια πηγή κοντά στην εκρηκτική ηθοποιό αποκάλυψε ότι «δεν θα το δει ποτέ, ποτέ!».

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ της Πάμελα Άντερσον στο Netflix δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Διαβάστε επίσης:

Ο Θεοφάνους μελοποιεί και η Μαρινέλλα ερμηνεύει τον σπαρακτικό λόγο της μάνας

Θύμα και δεύτερης ληστείας το Netflix - Πήραν εξοπλισμό χιλιάδων δολαρίων από το σετ του Lupin

Η Κόρτνεϊ Κοξ πούλησε το σπίτι της επειδή ήταν στοιχειωμένο!