ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όταν ο Ζελένσκι χόρευε με κολάν και γόβες

Ζελένσκι
Το βιντεοκλίπ με τον Ζελένσκι είναι από το μακρινό 2014
YouTube

Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολόντιμιρ Ζελένσκι λικνίζεται αισθησιακά πάνω στις γόβες στιλέτο, με τέτοια άνεση που θα... ζήλευε ακόμα και η Μπιγιόνσε!

Ένα μουσικό βίντεο στο οποίο ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολόντιμιρ Ζελένσκι χορεύει φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες, δερμάτινο κολάν και ένα γυαλιστερό μπολερό μπουφάν, έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Στο μουσικό βίντεο, παραγωγής του στούντιο Kvartal 95 του Ζελένσκι, κυκλοφόρησε το 2014 και δείχνει τον Ουκρανό πρόεδρο και τρεις ακόμα άντρες να χορεύουν και να λικνίζονται αισθησιακά πάνω στις γόβες στιλέτο, με τέτοια άνεση και στιλ που θα... ζήλευε ακόμα και η Μπιγιόνσε!

Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι ο τίτλος του τραγουδιού του Ζελένσκι και της παρέας του μεταφράζεται σε «Made In Ukraine», ενώ το βιντεοκλίπ χαρακτηρίζεται ως «παρωδία».

Συγκεκριμένα φέρεται να είναι μια παρωδία ενός ουκρανικού synth pop dance boyband που ονομάζεται και δημιουργήθηκε στο Κίεβο το 2010.

Οι Kazaky έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στο παρελθόν. Συναυλία τους στο Κιργιστάν προκάλεσε τη διαμαρτυρία 300 περίπου ανθρώπων οι οποίοι θέλησαν να «να υπερασπιστούν τις παραδοσιακές αξίες», όπως αναφέρει το Pink News.

Μια παρόμοια ιστορία συνέβη και όταν οι Kazaky εμφανίστηκαν στη ρωσική πόλη, Perm το 2013.

Διαβάστε επίσης:


Το Netflix «παγώνει» όλες τις παραγωγές του στη Ρωσία

H Πάμελα Άντερσον ετοιμάζεται να πει την πραγματική ιστορία της στο Netflix

Ο Θεοφάνους μελοποιεί και η Μαρινέλλα ερμηνεύει τον σπαρακτικό λόγο της μάνας