ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Πρώτη ματιά στην τρίτη σεζόν του «The Witcher»

Netflix The Witcher
Geralt και Ciri σε πρώτο πλάνο
Netflix

Το Netflix αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία και την πλοκή της τρίτης σεζόν του The Witcher. 

To Netflix ξεκίνησε την παραγωγή της τρίτης σεζόν του The Witcher δίνοντας μια πρώτη ματιά από την επιστροφή του Geralt, της Ciri και της Yennefer.

Στη φωτογραφία από τα backstage που δημοσιεύτηκε στα social media της πλατφόρμας, βλέπουμε τον Χένρι Κάβιλ, την Άνια Σαλότρα και την Φρέγια Άλαν να επιστρέφουν στους ρόλους τους, σε ένα χιονισμένο τοπίο στο Laghi Di Fusine της Ιταλίας.

Εκτός από το εν λόγω στιγμιότυπο, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα και την επίσημη σύνοψη της τρίτης σεζόν του The Witcher η οποία αναφέρει:

«Καθώς μονάρχες, μάγοι και τέρατα της Ηπείρου αγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt προσπαθεί να κρύψει την Ciri, αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένειά του που μόλις επανενώθηκαν, ενάντια σε εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Έχοντας εμπιστοσύνη στις γνώσεις μαγείας της Ciri, η Yennefer τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza εκεί όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις κρυφές δυνάμεις του κοριτσιού. Αντίθετα, ανακαλύπτουν ότι βρέθηκαν σε ένα πεδίο μάχης γεμάτο με πολιτική διαφθορά, σκοτεινή μαγεία και προδοσία. Θα πρέπει να βγουν στην αντεπίθεση και να ρισκάρουν τα πάντα, διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν ο ένας τον άλλον».

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει πληροφορία σχετικά με την κυκλοφορία της τρίτης σεζόν του The Witcher στο Netflix.

Διαβάστε επίσης

Ο δημιουργός του Squid Game ετοιμάζει νέα «πολύ πιο βίαιη» ταινία από τη σειρά του Netflix

Χάρισον Φορντ: Από το Ιντιάνα Τζόουνς πρωταγωνιστής σε νέα τηλεοπτική σειρά!

«The Crow»: To Κοράκι ξαναχτυπά με νέο remake της ταινίας