ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Νάταλι Πόρτμαν είναι η πρώτη γυναίκα «Thor» στο τρέιλερ του «Love and Thunder»!

Νάταλι Πόρτμαν
H Νάταλι Πόρτμαν αρπάζει το Mjolnir και γίνεται η νέα Thor
YouTube

Η ταινία της Marvel, «Thor: Love and Thunder» θα κυκλοφορήσει στα σινεμά φέτος τον Ιούλιο.

H Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας Thor: Love and Thunder ενθουσιάζοντας τους φαν!

Όπως θα δείτε το σύντομο βίντεο μάς δίνει επιτέλους την πρώτη ματιά της Νάταλι Πόρτμαν ως Mighty Thor, του Ράσελ Κρόου στον ρόλο του Δία, και φυσικά του -Thor- Κρις Χέμσγουορθ. Όλα αυτά υπό τους δυνατούς ροκ ήχους του Sweet Child Ο’Mine των Guns n’ Roses.

Αν και το τρέιλερ δεν αποκαλύπτει πολλά σχετικά με την υπόθεση της ταινίας, το ενδιαφέρον εστιάζεται πάνω σε μια ιδιαίτερη γυμνασμένη Πόρτμαν να αρπάζει το Mjolnir, το Σφυρί του Θορ, ενώ ο ίδιος προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό του, τώρα που αφήνει πίσω τη υπερηρωική εκδοχή του.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Τάικα Γουαϊτίτι και εκτός από τους Χέμσγουορθ, Κρόου, Πόρτμαν που έκανε το ντεμπούτο της στο MCU ως Jane Foster στην ταινία Thor του 2011 και στη συνέχεια την είδαμε στο Thor 2 του 2013 και στους Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη του 2019, παίζουν ακόμα οι Τέσα Τόμσον ως Valkyrie, Κρίστιαν Μπέιλ στον ρόλο του κακού της ιστορίας Gorr the Butcher, Κρις Πρατ, Ντέιβ Μπαουτίστα, κ.ά.

Το «Love and Thunder» που βασίζεται στο graphic novel Mighty Thor της Marvel θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά στις 8 Ιουλίου 2022.


Διαβάστε επίσης

Η πρωταγωνίστρια του The Queen's Gambit «έφαγε πόρτα» από ταινία

Ξέρουμε τι νέο θα δείτε στο Netflix τη Μεγάλη Εβδομάδα