ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μόλις μάθαμε τον επίσημο τίτλο του «Mission: Impossible 7»!

Τομ Κρουζ Mission Impossible 7
Η έβδομη και η όγδοη ταινία Mission Impossible γυρίζονται back to back
AP

Η έβδομη ταινία Mission: Impossible με πρωταωνιστή τον Τομ Κρουζ, θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2023.

H Paramount αποκάλυψε τον επίσημο τίτλο του «Mission: Impossible 7», από το πάνελ του CinemaCon 2022 που πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας.

Το έβδομο κεφάλαιο του επιτυχημένου franchise δράσης με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ θα έχει τίτλο «Mission: Impossible Dead Reckoning – Part 1». Κάπως έτσι, το στούντιο μας προετοιμάζει ότι η όγδοη ταινία που έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα, θα αποτελέσει το δεύτερο μέρος.

Θυμίζουμε ότι η επερχόμενη ταινία Mission Impossible ολοκληρώθηκε μετά κόπων και βασάνων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, εκτοξεύοντας το budget στα 290 εκατομμύρια δολάρια.

Τουλάχιστον πέντε φορές, η παραγωγή έπρεπε να σταματήσει τα γυρίσματα, ενώ από τον Covid δεν γλίτωσε ούτε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κρίστοφερ Μαγκουάιρ ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μερικές ημέρες, αλλά ούτε και ο Τομ Κρουζ. Σύμφωνα με πηγές, και οι δύο φέρεται να μην έχουν εμβολιαστεί για την Covid-19.

Μετά τις απανωτές αναβολές της πρεμιέρας, Paramount και Skydance έχουν ανακοινώσει ότι το Mission: Impossible Dead Reckoning – Part 1 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου 2023, ενώ η όγδοη ταινία θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά στις 28 Ιουλίου 2024.


Διαβάστε επίσης

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Mission Impossible 8

Mission Impossible 8: Ο Τομ Κρουζ το τερμάτισε - Το νέο stunt που κόβει την ανάσα