ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Bullet Train»: Καθυστερεί κι άλλο η νέα ταινία του Μπραντ Πιτ

Μπραντ Πιτ Bullet Train
O Μπραντ Πιτ στο Bullet Train, την πρώτη του ταινία μετά το Κάποτε στο Χόλιγουντ
YouTube

Το «Bullet Train» με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ θα κυκλοφορήσει τελικά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Νέα καθυστέρηση για την πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας Bullet Train, ανακοίνωσε η Sony Pictures.

Αρχικά, το νέο θρίλερ μυστηρίου που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Ιουλίου, μεταφέρθηκε για τις 29 του ίδιου μήνα. Ωστόσο, τώρα το στούντιο ανακοινώνει ότι η πολυαναμενόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ θα κυκλοφορήσει -ελπίζουμε- στις 5 Αυγούστου.

Ο λόγος της νέας καθυστέρησης, σύμφωνα με το Deadline, είναι ότι η Sony Pictures θέλει να κλείσει το καλοκαίρι της στις αρχές Αυγούστου με ένα μεγάλο blockbuster. Θυμίζουμε ότι το Hobbs Shaw, spinoff του Fast & Furious, με σκηνοθέτη τον Ντέιβιντ Λιτς του Bullet Train, έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2019 σπάζοντας τα κοντέρ του παγκόσμιου box office.

Το Bullet Train βασίζεται στο ιαπωνικό best-seller του Κοτάρο Ισάκο, με τίτλο Maria Beetle και είναι η πρώτη ταινία του Πιτ μετά το Κάποτε στο Χόλιγουντ του Κουέντιν Ταραντίνο.

Η ιστορία του Bullet Train (όπως και του βιβλίου) διαδραματίζεται μέσα σε ένα γρήγορο τρένο που ταξιδεύει από το Τόκιο στο Μοριόκα. Μέσα σε αυτό βρίσκεται μια ομάδα πέντε επίλεκτων δολοφόνων και εκτελεστών με αντικρουόμενα κίνητρα και φόντο τη σύγχρονη Ιαπωνία.

Η ταχεία θα κάνει μόλις πέντε στάσεις πριν τον τελικό προορισμό της και μέχρι τον τερματισμό μένει να μάθουμε ποιος θα καταφέρει να παραμείνει ζωντανός και να αρπάξει τον πολυπόθητο χαρτοφύλακα.

Στη νέα του ταινία, ο Ντέιβιντ Λιτς συγκεντρώνει ένα δυνατό καστ που συμπληρώνουν οι: Σάντρα Μπούλοκ, Μάικλ Σάνον και Άαρον Τέιλορ Τζόνσον.


Διαβάστε επίσης

Γέλιο και ξύλο μετά ντίσκο μουσικής, στο πρώτο τρέιλερ του «Bullet Train» με τον Μπραντ Πιτ

Σάντρα Μπούλοκ σε Μπραντ Πιτ: «Γιατί είσαι τόσο όμορφος;» - Ο ξεκαρδιστικός διάλογος στη Χαμένη Πόλη