ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γέλιο και ξύλο μετά ντίσκο μουσικής, στο πρώτο τρέιλερ του «Bullet Train» με τον Μπραντ Πιτ

Μπραντ Πιτ
O Μπραντ Πιτ στο Bullet Train, την πρώτη του ταινία μετά το Κάποτε στο Χόλιγουντ
YouTube

Ο Μπραντ Πιτ μοιράζει πόνο στο πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας δράσης με τίτλο «Bullet Train».

Το πρώτο τρέιλερ του Bullet Train με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ, μόλις κυκλοφόρησε από τη Sony Pictures και είναι γεμάτο δράση και κωμικοτραγικές καταστάσεις υπό τους ήχους της ιαπωνικής διασκευής του «Stayin’ Alive»!

Στη νέα του ταινία, ο Ντέιβιντ Λιτς (Atomic Blonde, Deadpool 2, και Hobbs & Shaw), συγκεντρώνει ένα δυνατό καστ που αποτελείται από τους Σάντρα Μπούλοκ, Μάικλ Σάνον και Άαρον Τέιλορ Τζόνσον.

Το Bullet Train βασίζεται στο ιαπωνικό best-seller του Κοτάρο Ισάκο, με τίτλο Maria Beetle και είναι η πρώτη ταινία του Πιτ μετά το Κάποτε στο Χόλιγουντ του Κουέντιν Ταραντίνο.

Η ιστορία του Bullet Train (όπως και του βιβλίου) διαδραματίζεται μέσα σε ένα γρήγορο τρένο που ταξιδεύει από το Τόκιο στο Μοριόκα. Μέσα σε αυτό βρίσκεται μια ομάδα πέντε επίλεκτων δολοφόνων και εκτελεστών με αντικρουόμενα κίνητρα και φόντο τη σύγχρονη Ιαπωνία.

Η ταχεία θα κάνει μόλις πέντε στάσεις πριν τον τελικό προορισμό της και μέχρι τον τερματισμό μένει να μάθουμε ποιος θα καταφέρει να παραμείνει ζωντανός και να αρπάξει τον πολυπόθητο χαρτοφύλακα.

Το νέο θρίλερ μυστηρίου θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 15 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αλφ ο εξωγήινος επιστρέφει - Κρύψτε τις γάτες!

O Στίβεν Σπίλμπεργκ θα σκηνοθετήσει νέα ταινία «Bullitt»

«Ο Νονός»: Δείτε το επικό τρέιλερ για την επετειακή έκδοση της θρυλικής τριλογίας!

Όλιβερ Στόουν στο πλευρό του Πούτιν και κατά της «υστερίας των δυτικών μέσων ενημέρωσης»