ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Αλφ ο εξωγήινος επιστρέφει - Κρύψτε τις γάτες!

Αλφ ο εξωγήινος
Ο Άλφ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις γάτες τις οποίες βρίσκει... πεντανόστιμες
Αρχείο Newsbomb.gr

Tα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς των 80s θα είναι διαθέσιμα στο Shout! Factory TV.

Θυμάστε εκείνον τον φοβερό τύπο, τον Αλφ που μας κρατούσε συντροφιά τη δεκαετία του ’80; Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας ακόμα περισσότερο, μιλάμε φυσικά για τον Αλφ τον Εξωγήινο (Alien Life Form), το μαλλιαρό πλασματάκι που προσγειώθηκε στο γκαράζ μιας αμερικανικής οικογένειας και του άρεσε να τρώει γάτες!

Η αγαπημένη κωμική σειρά των '80s επιστρέφει από τις 25 Μαρτίου στο Shout! Factory TV, για όσους θέλουν ξαναθυμηθούν ή να γνωρίσουν τον Άλφ. Η πλατφόρμα θα προβάλλει δωρεάν και τα 102 επεισόδια της σειράς (τέσσερις σεζόν), μαζί με κάθε επεισόδιο του Alf: The Animated Series, ALF Tales και της τηλεταινίας Project ALF.

Αλφ, ο εξωγήινος

Η σειρά Αλφ, ο εξωγήινος προβλήθηκε στο NCB από το 1986 έως το 1990. Η ιστορία ακολουθούσε την οικογένεια Τάνερ που ζούσε στα προάστια και της έλαχε να φιλοξενεί τον... μαλλιαρό μπελά ALF (Alien Life Form).

O μικρόσωμος εξωγήινος από τον πλανήτη Melmac που ονομαζόταν Gordon Shumway προσγειώθηκε με το διαστημόπλοιο του ένα ωραίο πρωί στο γκαράζ των Τάνερ αλλάζοντας τη ζωή τους.

Αφού του έδωσαν το παρατσούκλι Άλφ, ο μαλλιαρός καφέ εξωγήινος κατέληξε να γίνει μέλος της οικογένειας, ενώ οι κωμικές περιπέτειες μόλις ξεκινούσαν. Οι Τάνερ προσπαθούσαν να κρατήσουν τον Αλφ κρυφό τόσο από τα μάτια των γειτόνων τους όσο και από την Αμερικανική Ομάδα Εξωγήινων.

Επίσης, οι Τάνερ προσπαθούσαν να τον κρατήσουν μακριά και από τη γάτα τους καθώς ο Άλφ είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα συμπαθή αυτά τα τετράποδα που τα έβρισκε... νοστιμότατα.

Στην επίσημη σύνοψη αναφέρεται: «Η οικογένεια Τάνερ είναι μια μέση αμερικανική οικογένεια. Μια μέρα, ανακαλύπτουν ότι έχουν έναν επισκέπτη. Είναι μικρός, είναι γούνινος, είναι αλαζονικός και είναι εξωγήινος από τον πλανήτη Μέλμακ. Αβέβαιοι τι να κάνουν, τον ονομάζουν ALF: Alien Life Form. Ο Alf σύντομα αποφασίζει ότι όσο κι αν του λείπει ο πλανήτης του, υπάρχουν πολλά να ειπωθούν για τη Γη: οι Τάνερ είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν οτιδήποτε, αρκεί να μην ανακοινώσει την παρουσία του. Ω ναι, οι Τάνερ έχουν επίσης μια γάτα, η οποία φαίνεται αρκετά νόστιμη...».

Διαβάστε επίσης:

O Στίβεν Σπίλμπεργκ θα σκηνοθετήσει νέα ταινία «Bullitt»

«Ο Νονός»: Δείτε το επικό τρέιλερ για την επετειακή έκδοση της θρυλικής τριλογίας!

Όλιβερ Στόουν στο πλευρό του Πούτιν και κατά της «υστερίας των δυτικών μέσων ενημέρωσης»