ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το «Παντρεμένοι Με Παιδιά» επιστρέφει ξανά στις οθόνες!

Παντρεμένοι Με Παιδιά
H οικογένεια Bundy επιστρέφει!
YouTube

Η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει με το αρχικό της καστ για την animated αναβίωση της. 

H επική σειρά Παντρεμένοι Με Παιδιά (Married… With Children) επιστρέφει στη μικρή οθόνη και μάλιστα με το αρχικό της καστ!

Σύμφωνα με το Deadline, οι Ed O’Neil, Katey Sagal, Christina Applegate και David Fausti επιστρέφουν ως οικογένεια Bundy για την animated αναβίωση της θρυλικής σειράς των δεκαετιών 80s-90s.

Όπως μαθαίνουμε, δημιουργός και showrunner θα είναι ο Alex Carter (Family Guy), ενώ η Sony Pictures Television που έχει τα δικαιώματα της σειράς έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους πρωταγωιστές.

Μέχρι στιγμής το πρότζεκτ δεν έχει βρει την τηλεοπτική του στέγη, ωστόσο το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, όπως και οι πλατφόρμες Hulu και Peacock, δείχνουν έντονο ενδιαφέρον.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, η σειρά Παντρεμένοι Με Παιδιά έκανε πρεμιέρα το 1987 και έριξε τίτλους τέλους στις 9 Ιουνίου 1997. Είναι ένα από τα μακροβιότερα sitcom στην ιστορία της τηλεόρασης και μάλιστα γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας.

Η σειρά ακολουθεί έναν αποτυχημένο πωλητή παπουτσιών, τον Al Bundy που σιχαίνεται τη μίζερη ζωή του, (O’Neil), την ελκυστική και τεμπέλα σύζυγό του Peggy (Sagal) και τα δύο παιδιά τους, την όμορφη αλλά επιπόλαιη έφηβη, Kelly (Applegate) και τον, ερωτικά άπειρα και άχαρο νεαρό, Bud (Faustino). Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τους γείτονες, Steve και Marcy η οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Jefferson.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κωμική σειρά του Fox έλαβε επτά υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες και προτάθηκε επτά φορές για βραβείο Emmy. Αξέχαστο φυσικά έχει μείνει το τραγούδι των τίτλων έναρξης Love and Marriage του Φρανκ Σινάτρα.


Διαβάστε επίσης

Ξέρουμε ποιες νέες σειρές και ταινίες θα δείτε αυτή την εβδομάδα στο Netflix!