ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην Κέρκυρα τα γυρίσματα του «My Big Fat Greek Wedding 3»

My big fat Greek wedding
H πρώτη ταινία My Big Fat Greek Wedding σάρωσε το παγκόσμιο box office
Netflix

Τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας «My Big Fat Greek Wedding» θα γίνουν στην Κέρκυρα από τις 5 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου.

H Νία Βαρντάλος ετοιμάζεται να ξεκινήσει στην Κέρκυρα τα γυρίσματα του My Big Fat Greek Wedding 3 (Γάμος Αλά Ελληνικά 3).

Η παραγωγή αναζητά ήδη κομπάρσους όλων των ηλικιών για να συμμετέχουν στο φιλμ. Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κέρκυρα από τις 5 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει για ακόμα μια φορά η ίδια η Βαρντάλος η οποία έχει κάνει γνωστό ότι το φιλμ θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μάικλ Κόνσταντιν ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον Αύγουστο του 2021. Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός είχε υποδυθεί τον «Γκας Πορτοκάλος», πατέρα της «Τούλας» (Βαρντάλος) στις δύο πρώτες ταινίες My Big Fat Greek Wedding.

«Μου είχε πει ότι δεν θα μπορούσε να είναι μαζί μας για την τρίτη ταινία και η επιθυμία του ήταν να συνεχίσουμε. Έγραψα το σενάριο ώστε να αντικατοπτρίζει την απόφαση του Μάικλ και πάντα θα κρατάω τα τελευταία του μηνύματα προς εμένα που έλεγαν πως ελπίζει να ξεκινήσουμε σύντομα τα γυρίσματα», έχει δηλώσει η Βαρντάλος.

Το My Big Fat Greek Wedding, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του, βασίζεται στην ιστορία της ζωής της και στον τρόπο που μεγάλωσε μέσα σε μια μεγάλη αλλά δεμένη ελληνική οικογένεια.

Για την ιστορία, το φιλμ που απέρριψαν τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ, αλλά πίστεψε η Ρίτα Γουίλσον, η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Τομ Χανκς, έγινε μια από τις ρομαντικές κομεντί με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών στο παγκόσμιο box office.


Διαβάστε επίσης

Μάικλ Κόνσταντιν: Πέθανε ο «μπαμπάς» της Νία Βαρντάλος στο My Big Fat Greek Wedding

Η Λέα Σεϊντού θα είναι η νέα «Εμμανουέλα»!

Lady Gaga: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από τη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ