ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Lady Gaga: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από τη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ

Lady Gaga
Στην ποδιά της Lady Gaga «σφάζονται» σκηνοθέτες
AP

Μυστήριο παραμένει όμως ακόμα, ο ρόλος που θα έπαιζε η Lady Gaga στο επερχόμενο Bullet Train με τον Μπραντ Πιτ.

Η Σάντρα Μπούλοκ είναι η συμπρωταγωνίστρια του Μπραντ Πιτ στη νέα και πολυαναμενόμενη ταινία Bullet Train. Όπως γνωρίζουμε, στο νέο θρίλερ μυστηρίου του Ντέιβιντ Λιτς επρόκειτο να δούμε και την Lady Gaga, κάτι το οποίο δεν πρόκεται τελικά να συμβεί. Τώρα ήρθε η στιγμή να μάθουμε τον λόγο αποχώρησης της ποπ σταρ από την πολυαναμενόμενη ταινία.

Η εξήγηση ήρθε από τα χείλη του ίδιου του σκηνοθέτη σε συνέντευξη που έδωσε στο Entertainment Weekly. Σύμφωνα με τον Λιτς, η αποχώρηση της Lady Gaga οφείλεται στο βεβαρυμμένο πρόγραμμα που είχε εκείνο το χρονικό διάστημα με τα γυρίσματα της ταινίας του Ρίντλει Σκοτ, House of Gucci.

«Υπήρξαν σύντομες συζητήσεις και στη συνέχεια είδαμε ότι δεν θα λειτουργήσει επειδή προετοιμαζόταν για την ταινία του Ρίντλεϊ», αναφέρει ο Λιτς. «Έκαναν γυρίσματα ακριβώς πριν από εμάς και συνέπιπταν μαζί μας, πραγματικά δεν γινόταν να λειτουργήσει», εξηγεί ο σκηνοθέτης.

Όσο για τον ρόλο που θα έπαιζε η Gaga στην ταινία, ο Λιτς προτίμησε να το αφήσει «ένα μυστήριο».

Θυμίζουμε ότι πριν μερικές μέρες η Sony Pictures ανακοίνωσε νέα καθυστέρηση για την πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας Bullet Train.

Αρχικά, το φιλμ που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Ιουλίου, μεταφέρθηκε για τις 29 του ίδιου μήνα. Ωστόσο, τώρα το στούντιο ανακοίνωσε ότι η επερχόμενη ταινία θα κυκλοφορήσει -ελπίζουμε- στις 5 Αυγούστου.

Bullet Train

Το Bullet Train βασίζεται στο ιαπωνικό best-seller του Κοτάρο Ισάκο, με τίτλο Maria Beetle και είναι η πρώτη ταινία του Πιτ μετά το Κάποτε στο Χόλιγουντ του Κουέντιν Ταραντίνο.

Η ιστορία του Bullet Train (όπως και του βιβλίου) διαδραματίζεται μέσα σε ένα γρήγορο τρένο που ταξιδεύει από το Τόκιο στο Μοριόκα. Μέσα σε αυτό βρίσκεται μια ομάδα πέντε επίλεκτων δολοφόνων και εκτελεστών με αντικρουόμενα κίνητρα και φόντο τη σύγχρονη Ιαπωνία.

Η ταχεία θα κάνει μόλις πέντε στάσεις πριν τον τελικό προορισμό της και μέχρι τον τερματισμό μένει να μάθουμε ποιος θα καταφέρει να παραμείνει ζωντανός και να αρπάξει τον πολυπόθητο χαρτοφύλακα.

Στη νέα του ταινία, ο Ντέιβιντ Λιτς συγκεντρώνει ένα δυνατό καστ που συμπληρώνουν οι: Σάντρα Μπούλοκ, Μάικλ Σάνον και Άαρον Τέιλορ Τζόνσον.


Διαβάστε επίσης

«Bullet Train»: Καθυστερεί κι άλλο η νέα ταινία του Μπραντ Πιτ

Γέλιο και ξύλο μετά ντίσκο μουσικής, στο πρώτο τρέιλερ του «Bullet Train» με τον Μπραντ Πιτ

Ακούστε το τραγούδι της Lady Gaga για το νέο «Top Gun: Maverick»!