Ο Μπιλ Γκέιτς προτείνει πέντε βιβλία για τις καλοκαιρινές μας διακοπές

Τζωρτζίνα Ντούτση

Εκτός από δισεκατομμυριούχος, ο Μπιλ Γκέιτς είναι και γνωστός βιβλιοφάγος
GatesNotes.com

Ο Μπιλ Γκέιτς μάς προτείνει τρία μυθιστορήματα και δύο non fiction αναγνώσματα για φέτος το καλοκαίρι.

Ένα καλό βιβλίο αποτελεί ιδανική παρέα στις καλοκαιρινές μας διακοπές καθώς χαλαρώνουμε στην ξαπλώστρα, δίπλα στο κύμα. Ο Μπιλ ΓΚέιτς, γνωστός βιβλιοφάγος μάς έχει πλέον συνηθίσει να μοιράζεται τα πέντε αγαπημένα βιβλία του για την περίοδο των Χριστουγέννων και των καλοκαιρινών διακοπών.

Αν ετοιμάζετε τη βαλίτσα των διακοπών σας και δεν ξέρετε ποιο βιβλίο να πάρετε μαζί, τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις επιλογές του Γκέιτς για αυτό το καλοκαίρι, έτσι όπως τις ανακοινώνει στο blog του.

Μην περιμένετε φυσικά κάτι εύπεπτο ή ανάλαφρο, καθώς όπως παραδέχεται και ο ίδιος στο blog του «Καθώς έφτιαχνα τη λίστα με τα προτεινόμενα αναγνώσματα για το καλοκαίρι, συνειδητοποίησα ότι τα θέματα που πραγματεύονται μοιάζουν λίγο βαριά για τις διακοπές. Εδώ υπάρχουν βιβλία για την ισότητα των φύλων, την πολιτική πόλωση, την κλιματική αλλαγή και τη σκληρή αλήθεια ότι η ζωή δεν πάει ποτέ όπως νομίζουν οι νέοι. Δεν ακούγονται ακριβώς ως βιβλία παραλίας».

Για την ιστορία η λίστα του Γέιτς αποτελείται από τρία μυθιστορήματα και δύο non fiction βιβλία από έναν δημοσιογράφο και έναν επιστήμονα. «Αγάπησα και τα πέντε αυτά βιβλία και ελπίζω να βρείτε εδώ κάποιο που θα απολαύσετε κι εσείς επίσης», αναφέρει ο γνωστός δισεκατομμυριούχος.


Στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί, δείτε τα πέντε βιβλία που μας προτείνει ο Μπιλ Γκέιτς φέτος το καλοκαίρι.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved