ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χοακίν Φίνιξ: Αγνώριστος στο τρέιλερ της νέας του ταινίας

Χοακίν Φίνιξ
O βραβευμένος με Όσκαρ, Χοακίν Φίνιξ
AP

Η μεταμόρφωση του Χοακίν Φίνιξ, εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά. Ο ηθοποιός εμφανίζεται με μεγάλη κοιλιά και αραιά γκρίζα μαλλιά. 

Η μεταμόρφωση του Χοακίν Φίνιξ για κάποιο ρόλο, είναι για ακόμα μια φορά συγκλονιστική. Όπως θα δείτε στο πρώτο τρέιλερ του επερχόμενου Beau is Afraid, που έδωσε στη δημοσιότητα η Α24, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι πραγματικά αγνώριστος, με μεγάλη κοιλιά και αραιά γκρίζα μαλλιά.

Στην τρίτη ταινία του Άρι Άστερ, που φαίνεται το ίδιο ιδιαίτερη και με αλλόκοτα σκηνικά όπως και οι προηγούμενες δύο, Hereditary και Μεσοκαλόκαιρο, ο Φίνιξ υποδύεται τον Beau, έναν επιτυχημένο επιχειρηματία σε ένα «ταξίδι» που διαρκεί δεκαετίες.

Η σύντομη περιγραφή της ταινίας μας δίνει το στίγμα αναφέροντας: «Ένας παρανοϊκός άντρας ξεκινάει μια επική οδύσσεια για να γυρίσει σπίτι στη μητέρα του σε αυτή την τολμηρή και ιδιοφυώς διεστραμμένη νέα ταινία του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Άρι Άστερ».

«Η συνεργασία με τον Χοακίν Φίνιξ ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Είμαι πολύ περήφανος για την απόδοσή του και τον αγαπώ με όλη μου την καρδιά», έχει δηλώσει ο Άστερ για την κινηματογραφική του συνάντηση με τον σπουδαίο ηθοποιό.

Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι: Νέιθαν Λέιν, Πάτι ΛουΠον, Εϊμι Ράιαν, Πάρκερ Πόσεϊ, Μάικλ Γκαντολφίνι, Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον.

Η ταινία του Άστερ είχε αρχικό τίτλο Disappointment Blvd και τα γυρίσματα έγιναν στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Το Beau is Afraid θα κυκλοφορήσει στα σινεμά τον Απρίλιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χοακίν Φίνιξ ενσαρκώνει επίσης τον Ναπολέοντα στην ομώνυμη ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, ενώ επιστρέφει στο ρόλο του Joker υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τοντ Φίλιπς, έχοντας στο πλευρό του τη Lady Gaga.

Διαβάστε επίσης

Ναπολέων: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ διέλυσε την ταινία εξαιτίας του Χοακίν Φίνιξ

Πρώτη ματιά στο σίκουελ του «Joker» με τον Χοακίν Φίνιξ

H Lady Gaga μόλις επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο σίκουελ του Joker!