ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κιάνου Ριβς: Η αναπάντεχη πρόταση γάμου στην πρεμιέρα του «John Wick 4»

Keanu Reeves
H πληρωμένη απάντηση του Κιάνου Ριβς στην πρόταση γάμου που δέχτηκε
AP

O Κιάνου Ριβς δέχτηκε πρόταση γάμου στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του «John Wick».

Αν κρίνει κανείς από τον ενθουσιασμό και τις επευφημίες που... έκαναν τους τοίχους του Paramount Theatre στο Ώστιν του Τέξας να σείονται, η χθεσινή πρεμιέρα του «John Wick: Chapter 4» ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν ο πρωταγωνιστής Κιάνου Ριβς να ανέβει στη σκηνή κατόπιν εντολής του σκηνοθέτη Τσαντ Σταχέλσκι για να ξεσπάσουν οι 1.000 και πλέον θεατές σε ένα παρατεταμένο και ενθουσιώδες χειροκρότημα.

Ο ίδιος ενθουσιασμός επικρατούσε καθ' όλη τη διάρκεια προβολής της, δύο ωρών και 49 λεπτών, ταινίας με χειροκροτήματα και επιφωνήματα να ακολουθούν τις εντυπωσιακές σεκάνς δράσης στην Οσάκα, το Βερολίνο και το Παρίσι.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή μετά την προβολή, ο Ριβς και ο Σταχέλσκι έδειχναν και οι δύο ευχάριστα σοκαρισμένοι από αυτή την ενθουσιώδη υποδοχή.

Κιάνου Ριβς και Τσαντ Σταχέλσκι
Κιάνου Ριβς και Τσαντ ΣταχέλσκιAP


«Είστε καταπληκτικοί», είπε ο Ριβς. «Ευχαριστώ για αυτήν την εμπειρία. Παιδιά είστε φοβεροί».

«Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ακροατήρια όλων των εποχών», συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης.

Μετά την προβολή, οι δυο τους απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού όπου, μεταξύ άλλων, μάθαμε ότι ο Κιάνου Ριβς από το σετ των γυρισμάτων έχει κρατήσει ως ενθύμια το ρολόι και τη βέρα του John Wick.

Ωστόσο, πολλές ερωτήσεις αφορούσαν αποκλειστικά τον Κιάνου Ριβς και όχι το ρόλο ή την ταινία. Ένας θεατής ρώτησε τον διάσημο ηθοποιό αν τελικά γερνάει ποτέ! «Ναι, φίλε, γερνάω», απάντησε έκπληκτος ο Ριβς. «Πραγματικά γερνάω. Συμβαίνει, φίλε».

Όταν ο Ριβς αποκάλυψε ότι κράτησε το ρολόι και τη βέρα του John Wick, μια γυναίκα από το κοινό τού φώναξε «Σε παντρεύομαι!» για να λάβει την -άμεσα- πληρωμένη απάντηση από τον Κιάνου, «Πρόσεξε τι εύχεσαι».

Άλλοι θεατές εξέφρασαν στον Ριβς την επιθυμία για την επιστροφή του «Constantine», κάτι που συζητείται τον τελευταίο καιρό και θέλει και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής ο οποίος απάντησε ότι είναι κάτι που προσπαθεί.

Μια από τις τελευταίες ερωτήσεις των θεατών αφορούσε την εμφάνιση του Ριβς σε επερχόμενα spin-offs του John Wick, κάτι που έφερε σε εμφανή αμηχανία σκηνοθέτη και ηθοποιό.

«Ε, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα», άφησε να αιωρείται ο Σταχέλσκι, ενώ ο Ριβς αφού απάντησε με ένα απόλυτο «όχι» σχεδόν αμέσως αναίρεσε τον εαυτό του λέγοντας ότι έχει ένα cameo στο «Ballerina» με πρωταγωνίστρια την Άνα ντε Άρμας.

Το τέταρτο κεφάλαιο του John Wick θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης

Κιάνου Ριβς ο μυκητοκτόνος - Ερευνητές έδωσαν το όνομά του σε φονικά βακτήρια

Κιάνου Ριβς εναντίον Τεχνητής Νοημοσύνης: Η ασυνήθιστη ρήτρα στα συμβόλαιά του

Κιάνου Ριβς: Επίσκεψη-έκπληξη σε παμπ - Γιατί ο σεφ κόντεψε να λιποθυμήσει

Ο Κιάνου Ριβς τα βρήκε σκούρα στα γυρίσματα του «John Wick 4»