ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Gipsy Kings «τα έσπασαν» στον Αντώνη Ρέμο

Ο frontman των Gipsy Kings, Nicola Reyes με τον Αντώνη Ρέμο στο NOX
Ο frontman των Gipsy Kings, Nicola Reyes με τον Αντώνη Ρέμο στο NOX

Ο frontman του «θρυλικού» συγκροτήματος Gipsy Kings, Nicola Reyes πήγε στο NOX να ακούσει τον Αντώνη Ρέμο και τραγούδησε μαζί του επί σκηνής.

Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχτηκε πριν λίγες μέρες στο ΝΟΧ, τον frontman του «θρυλικού» συγκροτήματος Gipsy Kings, Nicola Reyes.

Ο τραγουδιστής των Gipsy Kings μαζί με τον γιο του, κιθαρίστα του συγκροτήματος, επισκέφτηκαν το ΝΟΧ, για να απολαύουν από κοντά τον καλό τους φίλο Αντώνη Ρέμο, ο oποίος τους κάλεσε στην σκηνή και αποθεώθηκαν από το αθηναϊκό κοινό.

Ερμήνευσαν μαζί, την τεράστια – παγκόσμια επιτυχία τους, Volare, αλλά και το πασίγνωστο τραγούδι My Way, σε μια latin εκτέλεση ταξιδεύοντας το κοινό με την υπέροχη μουσική τους.

Σε μια μαγική ατμόσφαιρα ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή, με πολύ παλμό, ανεξάντλητη ενέργεια, αγαπημένα τραγούδια, εξαιρετικά ντουέτα, εντυπωσιακά χορευτικά, φαντασμαγορικά σκηνικά, υψηλή αισθητική, και αυθεντικό κέφι έχουν καταφέρει, από την πρώτη κιόλας βραδιά λειτουργίας του ΝΟΧ να γίνει το νούμερο 1 trend της νυχτερινής διασκέδασης αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακή στις 22:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

NOX: Ιερά Οδός 18-20, Αθήνα

Τηλ. Κρατήσεων: 210 3411000

Site: www.noxathens.com

Instagram: @noxathens

Facebook: noxathensgr

Διαβάστε επίσης

Στο «John Wick 4» ο Κιάνου Ριβς λέει μόλις 380 λέξεις σε τρεις ώρες!

Μπρουκ Σιλντς: Η σκηνή στα «Φιλαράκια» που έκανε τον Αντρέ Αγκάσι να σπάσει τα τρόπαιά του

Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του Σκορσέζε με ΝτιΚάπριο και Ντε Νίρο