ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η νέα ταινία του Σκορσέζε δεν θα έχει τελειωμό - To επικό τρολάρισμα του Twitter

Killers of the Flower Moon
To Killers of the Flower Moon κάνει πρεμιέρα στις Κάννες
Paramount Pictures/Apple TV+

Το επερχόμενο Killers of the Flower Moon του Σκορσέζε με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα αγγίζει τις 4 ώρες!

Η επόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε είναι το Killers of the Flower Moon με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Αν νομίζατε λοιπόν ότι Ο Ιρλανδός (The Irishman) που είχε διάρκεια 3 ώρες και 29 λεπτά, ήταν αρκετά μεγάλη ή κουραστική, σάς έχουμε νέα! Το νέο έπος του Σκορσέζε θα αγγίζει σχεδόν τις 4 ώρες! Οπότε προετοιμαστείτε κατάλληλα όσοι το δείτε είτε σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα ή αν προτιμήσετε το Apple TV+.

Ωστόσο, η είδηση για την τόσο μεγάλη διάρκεια της ταινίας, δεν φαίνεται να ενθουσίασε όλους τους φαν του σκηνοθέτη.

«Όντας μακροχρόνιος θαυμαστής του Μάρτιν Σκορσέζε, σίγουρα ανυπομονώ για αυτό», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter. «Ωστόσο, η διάρκεια των τεσσάρων ωρών με κάνει λίγο νευρικό. Μου αρέσουν οι μεγάλες ταινίες, αλλά δεν λειτουργούν πάντα. Όπως απέδειξε ο Ιρλανδός, η διάρκεια μπορεί μερικές φορές να εμποδίσει μια εμπειρία θέασης».

Ένας άλλος, τρολάροντας τον Σκορσέζε σχολίασε: «Ο Σκορσέζε θα πρέπει να σκεφτεί να κάνει σίκουελ τώρα (Να κάνει μια ταινία μικρότερη, όχι να κάνει δύο τετράωρες ταινίες). Θα μπορούσε να ζητήσει τη βοήθεια της Marvel για τη φόρμουλα των σίκουελ».

Όσα γνωρίζουμε για το Killers of the Flower Moon

Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις Κάννες τον επόμενο μήνα (20 Μαΐου), και είναι η πρώτη φορά που ο Σκορσέζε παρουσιάζει ταινία στο φεστιβάλ εδώ και τρεις δεκαετίες – μετά τη νίκη του για την καλύτερη σκηνοθεσία για την ταινία του 1986, After Hours.

Το Killers of the Flower Moon βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του δημοσιογράφου Ντέιβιντ Γκραν. Η ιστορία τοποθετείται στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920 και απεικονίζει τη κατά συρροή δολοφονία αρκετών ιθαγενών Αμερικανών για το πετρέλαιο που βρέθηκε στη γη τους και την έρευνα για τα εγκλήματα που διαχειρίζεται το νεοσύστατο FBI.

Στο καστ συμμετέχουν ακόμα οι: Μπρένταν Φρέιζερ, Τζέσι Πλέμονς, Τζον Λίθγκοου και Λίλι Γκλάντστοουν.

Το αστυνομικρό δράμα εποχής του Σκορσέζε θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου και σε ευρεία κυκλοφορία θα το δούμε στις 20 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Apple TV+ χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμα η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας.

Όπως μπορεί να συμπεράνει η κανείς, το νέο έπος του σκηνοθέτη, με μπάτζετ πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια, θα μπει δυναμικά στην Οσκαρική κούρσα του 2024.

Διαβάστε επίσης

Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του Σκορσέζε με ΝτιΚάπριο και Ντε Νίρο

Έρχεται νέα prequel σειρά του «Game of Thrones»

Επιστροφή στο Χόγκουαρτς: Η Warner Bros ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά Χάρι Πότερ