ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τομ Κρουζ βουτάει στο κενό στο νέο τρέιλερ του «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One»

Tom cruise μηχανη γκρεμός
Ο Τομ Κρουζ το έχει τερματίσει στο έβδομο κεφάλαιο του Mission Impossible
YouTube

Δείτε τον Τομ Κρουζ να βουτάει στο γκρεμό με τη μοτοσικλέτα, στο νέο τρέιλερ του επερχόμενου «Mission: Impossible 7».

H Paramount έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ για το επερχόμενο «Mission: Impossibleμε τίτλο «Mission: ImpossibleDead Reckoning Part One» («Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο»).

To νέο τρέιλερ αποκαλύπτει περισσότερα για την επόμενη αποστολή του Ίθαν Χαντ που υποδύεται ο Τομ Κρουζ. Ο διάσημος ηθοποιός για άλλη μια φορά κόβει την ανάσα με τα απίθανα stunts και θέτει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Ήδη, τον προηγούμενο καιρό είχαν κυκλοφορήσει πλάνα από τα γυρίσματα, που έδειχναν τον Κρουζ να βουτάει σε γκρεμό με τη μοτοσικλέτα ή να στέκεται στην οροφή ενός τραίνου που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αναμφισβήτητα, ο 60χρονος σταρ το έχει τερματίσει καθώς τα νέα stunts είναι και τα πιο επικίνδυνα που έχει κάνει (μέχρι τώρα).

Η σύνοψη της νέας ταινίας αναφέρει: Ο Ίθαν Χαντ (Τομ Κρουζ) και η ομάδα του IMF ξεκινούν την πιο επικίνδυνη αποστολή τους μέχρι τώρα: Να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί όλη την ανθρωπότητα, πριν πέσει σε λάθος χέρια. Με τον έλεγχο του μέλλοντος και της μοίρας του κόσμου να διακυβεύεται, και σκοτεινές δυνάμεις από το παρελθόν του Ίθαν να πλησιάζουν, ξεκινά μια θανατηφόρα κούρσα σε όλο τον κόσμο. Αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, παντοδύναμο εχθρό, ο Ίθαν αναγκάζεται να σκεφτεί ότι τίποτα δεν μπορεί να έχει μεγαλύτερη σημασία από την αποστολή του - ούτε καν οι ζωές εκείνων που ενδιαφέρεται πιο πολύ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα ταινία Mission Impossible ολοκληρώθηκε μετά κόπων και βασάνων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, εκτοξεύοντας το budget στα 290 εκατομμύρια δολάρια.

Τουλάχιστον πέντε φορές, η παραγωγή έπρεπε να σταματήσει τα γυρίσματα, ενώ από την Covid-19 δεν γλίτωσε ούτε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κρίστοφερ Μαγκουάιρ ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μερικές ημέρες, αλλά ούτε και ο Τομ Κρουζ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Τομ Κρουζ, Βινγκ Ρέιμς, Σάιμον Πεγκ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Βανέσα Κίρμπι, Χέιλι Άτγουελ, Σέι Γουίγκαμ, Πομ Κλεμεντιέφ, Εσάι Μοράλες, Χένρι Τσέρνι, Ρομπ Ντέλανεϊ, Κάρι Έλγουις, Ιντίρα Βάρμα, Μαρκ Γκάτις, Τσαρλς Παρνέλ, Γκρεγκ Ταρζάν Ντέιβις, Φρέντερικ Σμιντ.

Το Mission: Impossible Dead ReckoningPart 1 θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου 2023, ενώ η όγδοη ταινία θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά στις 28 Ιουλίου 2024.

Διαβάστε επίσης

Ο Τομ Κρουζ επισκέφθηκε την Τζάνετ Τζάκσον στα παρασκήνια συναυλίας της

Τομ Κρουζ: Το αρχιπέλαγος της Αρκτικής που είπε «όχι» στην «Επικίνδυνη Αποστολή» του

Ο Τομ Κρουζ «έριξε άκυρο στα Όσκαρ» - Ποια ήθελε να αποφύγει πάση θυσία

Αποθεώνει τον Τομ Κρουζ η Τζένιφερ Κόνελι: «Αξίζει Όσκαρ για το Top Gun: Maverick»