ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Mission: Impossible 7»: Το πρώτο τρέιλερ είναι εδώ και κόβει την ανάσα!

Mission: Impossible 7 - Τομ Κρουζ
O Τομ Κρουζ δίνει πόνο στο πρώτο τρέιλερ του «Mission: Impossible Dead Reckoning – Part 1»
YouTube

Η ταινία «Mission: Impossible Dead Reckoning – Part 1» θα κυκλοφορήσει στα σινεμά τον Ιούλιο του 2023.

H Paramount αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ για το επερχόμενο «Mission: Impossible 7»! Αξίζει να αναφέρουμε ότι τις τελευταίες ώρες, το στούντιο βρισκόταν σε πανικό, ύστερα από τη διαρροή του τρέιλερ στα social media.

Θυμίζουμε ότι τον προηγούμενο μήνα, από το πάνελ του CinemaCon 2022 στο Λας Βέγκας, είχε αποκαλυφθεί και ο τίτλος της επερχόμενης ταινίας.

Το έβδομο κεφάλαιο του επιτυχημένου franchise δράσης με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ θα έχει τίτλο «Mission: Impossible Dead Reckoning – Part 1» («Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο»). Κάπως έτσι, το στούντιο μας προετοιμάζει ότι η όγδοη ταινία που έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα, θα αποτελέσει το δεύτερο μέρος.

Η νέα ταινία Mission Impossible ολοκληρώθηκε μετά κόπων και βασάνων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, εκτοξεύοντας το budget στα 290 εκατομμύρια δολάρια.

Τουλάχιστον πέντε φορές, η παραγωγή έπρεπε να σταματήσει τα γυρίσματα, ενώ από την Covid-19 δεν γλίτωσε ούτε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κρίστοφερ Μαγκουάιρ ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μερικές ημέρες, αλλά ούτε και ο Τομ Κρουζ. Σύμφωνα με πηγές, και οι δύο φέρεται να μην έχουν εμβολιαστεί για την Covid-19.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Τομ Κρουζ, Βινγκ Ρέιμς, Σάιμον Πεγκ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Βανέσα Κίρμπι, Χέιλι Άτγουελ, Σέι Γουίγκαμ, Πομ Κλεμεντιέφ, Εσάι Μοράλες, Χένρι Τσέρνι, Ρομπ Ντέλανεϊ, Κάρι Έλγουις, Ιντίρα Βάρμα, Μαρκ Γκάτις, Τσαρλς Παρνέλ, Γκρεγκ Ταρζάν Ντέιβις, Φρέντερικ Σμιντ. Πίσω από το σκηνοθετικό τιμόνι βρίσκεται ο Κρίστοφερ ΜακΚουάρ.

Μετά τις απανωτές αναβολές της πρεμιέρας, Paramount και Skydance έχουν ανακοινώσει ότι το Mission: Impossible Dead Reckoning – Part 1 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου 2023, ενώ η όγδοη ταινία θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά στις 28 Ιουλίου 2024.


Διαβάστε επίσης

Μόλις μάθαμε τον επίσημο τίτλο του «Mission: Impossible 7»!

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Mission Impossible 8