ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Tι σχέση έχει ο Slash των Guns N Roses με την «Barbie»

Slash - Barbie
O Slash μπήκε για λίγο στον ροζ κόσμο της Barbie
AP

O Slash εξηγεί τι τον έκανε να πει το ναι στην μπαλάντα «I'm Just Ken» που τραγουδά ο Ράιαν Γκόσλινγκ στην ταινία «Barbie».

H ταινία Barbie με πρωταγωνιστές τους Μάργκο Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ, συνεχίζει να σαρώνει το παγκόσμιο box office και το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα σε όλο αυτό τον ροζ -σαν τσιχλόφουσκα- κόσμο δεν περιμέναμε να δούμε το όνομα ενός μεγάλου ροκ σταρ, τον οποίο πρόσφατα αποθεώσαμε στη σκηνή του ΟΑΚΑ!

Ο λόγος για τον Slash τον θρυλικό κιθαρίστα των Guns N’ Roses ο οποίος έδωσε πόνο στην επική συναυλία του συγκροτήματος στην Αθήνα στις 22 Ιουλίου.

Σε συνέντευξη του στο Collider, ο Slash εξήγησε πώς εν τέλει συμμετείχε στη δημιουργία της power μπαλάντας «I'm Just Ken».

Όπως αποκάλυψε, ο ίδιος -όπως και όλοι εμείς- δεν είχε σκεφτεί ποτέ ότι θα γίνει μέρος της ταινίας Barbie με οποιονδήποτε τρόπο. Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι κάνει «πολλά τρελά πράγματα», όμως το άτομο που έκανε τη διαφορά και τον διευκόλυνε να πει το ναι ήταν:

«Ο Μαρκ Ρόνσον ο οποίος είναι ο παραγωγός και νομίζω ότι έγραψε ολόκληρο το soundtrack, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν θα έπαιζα σε κάτι που έκανε για την ταινία. Λατρεύω τον Μαρκ. Είναι υπέροχος τύπος. Είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος παραγωγός. Του είπα, "Στείλε μου να δω τι είναι". Έτσι, μου έστειλε ένα demo και είπα "Είναι ένα τραγούδι για τον Κεν", το οποίο είναι απλώς αστείο, από μόνο του. Του απάντησα πως "Εντάξει, ναι, μπορώ να κάνω κάτι με αυτό". Ήταν ένα session στο οποίο ο Μαρκ είχε μόλις ηχογραφήσει έναν βασικό σκελετό. Μου έστελνε πράγματα και ήμουν στο στούντιο, οπότε το έκανα και το έστειλα πίσω».

Ο Slash πρόσθεσε επίσης ότι το «I'm Just Ken» «δεν είναι εύκολη υπόθεση» επειδή «άλλαξε εντελώς» όταν ενεπλάκη ο ντράμερ Τζος Φρίσι (The Vandals/Foo Fighters). Η συνεισφορά του στα ντραμς έκανε τον κιθαρίστα να αναθεωρήσει τη σύνθεση. Αλλά τελικά, όπως είπε το «διασκέδασε» ακόμη και με τις απροσδόκητες αλλαγές, απολαμβάνοντας τη δυνατότητα να βγει έξω από τη συνηθισμένη ροκ σταρ περσόνα του.

Διαβάστε επίσης

Νέες ταινίες σινεμά: Ο ροζ κόσμος της Barbie και η μεγάλη επιστροφή του Τζόνι Ντεπ

Στα ροζ το νέο τρέιλερ της «Barbie»

Ορισμένες σκέψεις και 10+1 φωτογραφίες από την επική συναυλία των Guns N Roses στο ΟΑΚΑ

Guns N Roses: Η μοναδική συναυλία στο ΟΑΚΑ και το happy birthday στον θρυλικό Slash (pics-vid)