ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Netflix κυκλοφορεί ντοκιμαντέρ για τον Σταλόνε: Γνωρίστε τον άντρα πίσω από τον ήρωα

Σταλόνε
Ποιος είναι τελικά αυτός ο τύπος;
AP/φωτογραφία Αρχείου

Τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ με τον Σιλβέστερ Σταλόνε - Κυκλοφορεί στο Netflix στις 3 Νοεμβρίου

Για σχεδόν 50 χρόνια, ο Σιλβέστερ Σταλόνε έχει ψυχαγωγήσει εκατομμύρια κόσμο με εμβληματικούς χαρακτήρες και franchise υπερπαραγωγών, από τον Ρόκι μέχρι τον Ράμπο και τους Αναλώσιμους (The Expendables).

Το Sly, το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Σταλόνε, επιχειρεί μια αναδρομή στην πορεία και τη ζωή του, προσφέροντας μια οικεία ματιά στον υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό-συγγραφέα-σκηνοθέτη-παραγωγό και παραλληλίζοντας την εμπνευσμένη αουτσάιντερ ιστορία του με τους ανεξίτηλους χαρακτήρες που έχει ζωντανέψει.

Στο ντοκιμαντέρ, βλέπουμε διάσημους φίλους του όπως τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και φυσικά τον ίδιο τον Sly, να μιλάει για τα χρόνια που τον απέρριπταν στις οντισιόν, να θυμάται την τελευταία μέρα που κυκλοφόρησε στο δρόμο ως κοινός θνητός πριν την πρεμιέρα του πρώτου Ρόκι και να παραδέχεται πως τίποτα δεν θα είχε καταφέρει χωρίς την αγάπη της συζύγου και των παιδιών του.

Η ιστορία πίσω από τον ηθοποιό, τον άνδρα, τον σύζυγο, τον πατέρα, τον κινηματογραφικό ήρωα έρχεται στο Netflix στις 3 Νοεμβρίου.

Το χτύπημα από τον Σταλόνε θα είναι διπλό, καθώς ετοιμάζει και μια νέα σειρά ριάλιτι, «The Family Stallone», η οποία αποκαλύπτει προσωπικές, οικογενειακές και καθημερινές στιγμές του μέσω του Paramount+.

Διαβάστε επίσης

Burt Young: Το συγκινητικό «αντίο» του Σιλβέστερ Σταλόνε στον αγαπημένο του «Πόλι»

Βατικανό: Ο πάπας Φραγκίσκος έπαιξε μποξ με τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Σιλβέστερ Σταλόνε: «Είχα απώλεια... μνήμης στα γυρίσματα του Ρόκι 3»

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για τον καλό «Εξολοθρευτή» και την κόντρα με τον Σταλόνε