ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρώτη ματιά στο ριάλιτι του Σιλβέστερ Σταλόνε: Ο σκληρός Rocky σε ρόλο γλυκού μπαμπά

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε με τη σύζυγό του και τις δύο από τις τρεις κόρες τους
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε με τη σύζυγό του και τις δύο από τις τρεις κόρες τους
AP

Το «The Family Stallone», η νέα σειρά ριάλιτι με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, αποκαλύπτει προσωπικές, οικογενειακές και καθημερινές στιγμές του διάσημου ηθοποιού.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ακολουθεί τα βήματα των Καρντάσιαν και των Όσμπορν λανσάροντας το δικό του οικογενειακό ριλάτι, με τίτλο The Family Stallone.

Στο επίσημο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το Paramount+, βλέπουμε σε πρώτο πλάνο τον σταρ του Rocky και του Rambo, τη σύζυγό του Jennifer Flavin Stallone και τις τρεις κόρες τους Sophia, Sistine και Scarlet.

Το βίντεο μας αποκαλύπτει την πιο ανθρώπινη, καθημερινή και γλυκιά πλευρά του διάσημου ηθοποιού, μαζί με τις κόρες του, τη σύζυγό του και τα χαριτωμένα κατοικίδια τους. Επίσης μας επιτρέπει μια ματιά σε στιγμές χαλάρωσης με διάσημους φίλους του όπως ο Αλ Πατσίνο.

Η νέα σειρά ριάλιτι αποτελείται από οκτώ επεισόδια και δίνει στους φαν του ηθοποιού μια εικόνα για το νοικοκυριό των Σταλόνε, προσφέροντας «μια θέση στο τραπέζι μιας από τις πιο διάσημες οικογένειες του Χόλιγουντ».

«Αφού υποδύθηκε μερικούς από τους πιο θρυλικούς χαρακτήρες στην κινηματογραφική ιστορία, ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Σιλβέστερ Σταλόνε, είναι έτοιμος να δώσει στις κάμερες πρόσβαση σε αυτό που θα θεωρούσε τον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής του: τον μπαμπά», αναφέρεται στην περιγραφή του ριάλιτι.

Το ριάλιτι πρόκειται αρχικά να κυκλοφορήσει σε ΗΠΑ, Καναδά, Βραζίλια και Λατινική Αμερική στις 17 Μαϊου, ενώ μια ημέρα μετά θα είναι διαθέσιμο μέσω της πλατφόρμας σε Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία και Καναδά.

Διαβάστε επίσης

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα παίξει σε ριάλιτι - Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε τα βρήκε σκούρα με την τηλεόραση: «Είναι βάναυσο»

Σιλβέστερ Σταλόνε: Ο χαρακτήρας της Marvel που θα ήθελε να υποδυθεί

Ο Σταλόνε δίνει πόνο στο επίσημο τρέιλερ της σειράς «Tulsa King»