ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι «Αγώνες Πείνας» με την Τζένιφερ Λόρενς γίνονται θεατρικό έργο

Τζένιφερ Λόρενς
H Tζένιφερ Λόρενς στο The Hunger Games
YouTube

Η επιτυχημένη ταινία «The Hunger Games» μεταφέρονται στο θέατρο για πρώτη φορά.

Στο θεατρικό σανίδι μεταφέρεται η κινηματογραφική επιτυχία «The Hunger Games» (Αγώνες Πείνας). Η πρώτη θεατρική διασκευή πρόκειται να ανέβει στο Λονδίνο το επόμενο έτος κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής σεζόν, σε σκηνοθεσία Μάθιου Ντάνστερ και προσαρμογή του θεατρικού συγγραφέα Κόνορ ΜακΦέρσον, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety και του The Hollywood Reporter.

Βασισμένη στην ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων της Σουζάν Κόλινς -καθώς και στο franchise ταινιών με πρωταγωνιστές τους Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον και Λίαμ Χέμσγουορθ- η παραγωγή θα επικεντρωθεί στο πρώτο βιβλίο, όπου οι νεαροί διαγωνιζόμενοι επιλέγονται για να πολεμήσουν σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι.

Το έργο θα ακολουθεί τον χαρακτήρα της Λόρενς, Κάτνις Έβερντιν που παίρνει τη θέση της αδερφής της για να συμμετάσχει στους 74ους ετήσιους Αγώνες Πείνας, όπως αναφέρεται στο βιβλίο του 2008 και στην ταινία του 2012.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με την καταπληκτική ομάδα των Κόνορ ΜακΦέρσον και Μάθιου Ντάνστερ καθώς φέρνουν τη δυναμική και καινοτόμο ερμηνεία των Αγώνων Πείνας στη σκηνή του Λονδίνου», έγραψε η συγγραφέας Κόλινς, σε ένα δελτίο Τύπου, σύμφωνα με το Variety και THR.

Θυμίζουμε ότι η ταινία κυκλοφόρησε στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2012 και αποτέλεσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία έχοντας έσοδα άνω των 685 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Μαρίνα Σάττι: 5 πράγματα που θα ήθελες να ξέρεις για τη «Μάντισσα» της Eurovision

Η Μόνικα Μπελούτσι έρχεται στην Ελλάδα: Θα τιμηθεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

«Mission Impossible»: Τεράστια καθυστέρηση για την επόμενη «επικίνδυνη αποστολή» του Τομ Κρουζ