ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόρενς: «Τα γυρίσματα με τους ΝτιΚάπριο και Σαλαμέ ήταν απόλυτη καταστροφή»

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Τζένιφερ Λόρενς στο «Don’t Look Up» του Netflix
Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Τζένιφερ Λόρενς στο «Don’t Look Up» του Netflix
Netflix

Η Τζένιφερ Λόρενς έπαιξε στην επιτυχημένη ταινία του Netflix «Don’t Look Up» μαζί με τους: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τιμοτέ Σαλαμέ, Μέριλ Στριπ και άλλους.

Η Τζένιφερ Λόρενς συμμετείχε στο cast του Don’t Look Up, της επιτυχημένης ταινίας του Netflix, με πασίγνωστους συμπρωταγωνιστές όπως τους: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τιμοτέ Σαλαμέ, Μέριλ Στριπ, Τζόνα Χιλ, Κέιτ Μπλάνσετ, κ.ά.

Η ταινία κυκλοφόρησε στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ τα γυρίσματα έγιναν εν μέσω της πρώτης καραντίνας για τον κορονοϊό. Όπως αποκάλυψε η σταρ των Hunger Games, ορισμένοι από τους ηθοποιούς έβγαιναν για πρώτη φορά από το σπίτι τους μετά την περίοδο του lockdown και μάλιστα συναντούσαν κόσμο για πρώτη φορά μετά τον εγκλεισμό. Αυτό ορισμένες φορές είχε καταστροφικά αποτελέσματα στο γύρισμα.

Στο The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, θυμήθηκε μια σκηνή από την ταινία με την ίδια, τον ΝτιΚάπριο και τον Σαλαμέ, μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Φανταζόμαστε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα… σκότωναν να είναι επιβάτες σε αυτό το αυτοκίνητο, αλλά η Λόρενς ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ένας από αυτούς. Μάλιστα, την περιέγραψε ως «την πιο ενοχλητική μέρα της ζωής [της]».

«Με τρέλαναν εκείνη τη μέρα. Δεν ξέρω τι ήταν», είπε στον Κόλμπερτ η πρωταγωνίστρια των Hunger Games και συνέχισε «Ο Τιμοτέ ήταν ενθουσιασμένος που βρισκόταν έξω από το σπίτι, νομίζω ότι ήταν η πρώτη του σκηνή. Ο Λίο είχε επιλέξει το τραγούδι που έπαιζε στο αυτοκίνητο και ήταν του στιλ "Ξέρεις, αυτό το τραγούδι είναι για μπλα, μπλα, μπλα"».

H Λόρενς διαβεβαίωσε ότι και οι δύο σταρ είναι «πολύ καλοί», αλλά πρόσθεσε: «Δεν ξέρω. Απλώς θυμάμαι ότι ήμουν μέσα στην απόλυτη δυστυχία εκείνη τη μέρα».

Ο ΝτιΚάπριο και ο Σαλαμέ δεν ήταν οι μόνοι ηθοποιοί με τους οποίους η Λόρενς δυσκολεύτηκε να δουλέψει στην ταινία. Όπως είχε δηλώσει στο Vanity Fair, ο Χιλ έκανε τα γυρίσματα «πολύ δύσκολα» - αλλά όχι επειδή ήταν ενοχλητικός.

Η ίδια εξήγησε «Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο το γύρισμα με τον Τζόνα, και μόνο που δεν κατέστρεψα τη λήψη με το γέλιο».

«Είναι μάστερ, [ο Χιλ] είναι δάσκαλος στην κωμωδία», πρόσθεσε η Λόρενς.

Παρά τις δύσκολες στιγμές που είχε με ορισμένους συμπρωταγωνιστές της, η Λόρενς είπε στον Κόλμπερτ ότι «φυσικά» εντυπωσιάστηκε στα γυρίσματα της ταινίας, όπου συμμετείχαν επίσης οι Αριάνα Γκράντε και Κρις Έβανς.

Αστειεύτηκε επίσης ότι «αισθανόταν σαν σκουπίδι» ανάμεσα σε τόσα αστέρια, προσθέτοντας: «Ήμουν κάπως "Μην ανησυχείς γι’ αυτό, δεν χρειάζεται να μου μιλάς!". Αλλά ναι, ήταν καταπληκτικό».


Διαβάστε επίσης

«Meg 2: The Trench»: Τρέιλερ με τον μεγαλύτερο καρχαρία που έχετε δει ποτέ

Site σε πληρώνει 1.000 δολάρια για να δεις όλες τις ταινίες «Fast And Furious»

Netflix: Η Τζένιφερ Λόπεζ και όλες οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας