ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δικαστικές περιπέτειες για τον Πιρς Μπρόσναν: Μπήκε σε απαγορευμένη ζώνη του Yellowstone

Πιρς Μπρόσναν
O Πιρς Μπρόσναν βρισκόταν στο Εθνικό Πάρκο για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας
AP/φωτογραφία Αρχείου

Ο πρώην «Τζέιμς Μποντ» θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στο δικαστήριο, καθώς κατηγορείται ότι καταπάτησε τους κανόνες.

Ο Πιρς Μπρόσναν θα χρειαστεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο μέσα στον Ιανουάριο, αφού κατηγορείται ότι μπήκε σε απαγορευμένη ζώνη στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone.

Ο 70χρονος ηθοποιός θα κληθεί να εμφανιστεί σε δικαστήριο του Ουαϊόμινγκ στις 23 Ιανουαρίου και να απολογηθεί καθώς φέρεται να εισήλθε σε μια εκτός ορίων, οικολογικά ευαίσθητη περιοχή την 1η Νοεμβρίου του 2023.

Ο Μπρόσναν είχε βρεθεί στην περιοχή για τα γυρίσματα του «Unholy Trinity», μιας επερχόμενης ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον.

Σύμφωνα με το BBC, ο πρώην «Τζέιμς Μποντ», κατηγορείται από δασοφύλακες της Υπηρεσίας Εθνικών Πάρκων των ΗΠΑ επειδή έφυγε από το ασφαλές μονοπάτι όπου επιτρέπεται η πεζοπορία, κοντά στις θερμές πηγές Mammoth στο τμήμα του πάρκου στο Ουαϊόμινγκ.

Στην εν λόγω περιοχή του Yellowstone η οποία διαθέτει άγρια ζωή, αρκετές θερμές πηγές, θερμοπίδακες και φυσικές πισίνες λάσπης, περισσότεροι από 20 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους πέφτοντας στα πιο επικίνδυνα γεωλογικά χαρακτηριστικά του πάρκου. Μάλιστα, σε ορισμένες περιοχές, το έδαφος είναι εύθραυστο και λεπτό και μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταρρεύσει, με αποτέλεσμα ο περιπατητής να πέσει μέσα σε μια θερμή πηγή οξέος.

Θυμίζουμε ότι ο Πιρς Μπρόσναν έπαιξε τον Τζέιμς Μποντ σε τέσσερις ταινίες μεταξύ 1995 και 2002. Επίσης πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως το Mrs. Doubtfire, The Thomas Crown Affair και Mamma Mia!. Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε βρεθεί στη χώρα μας για διακοπές.

Διαβάστε επίσης

Πιρς Μπρόσναν: Απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα - Φωτογραφήθηκε με κατοίκους στους Λειψούς

Ο Πιρς Μπρόσναν χάρισε στη σύζυγό του 60 τριαντάφυλλα για τα 60α γενέθλιά της ενώ αναπολεί την πρώτη τους συνάντηση στο Κάμπο Σαν Λούκας

Πιρς Μπρόσναν: Διακοπές στην Σάμο - Το ελληνικό φαγητό που ξετρέλανε τον πρώην 007