ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα παίξει τον πατέρα του Μάικλ Τζάκσον στην ταινία «Michael»

O Μάικλ Τζάκσον με τον πατέρα του Τζο, το 2005
O Μάικλ Τζάκσον με τον πατέρα του Τζο, το 2005
Christina Barany/Getty Images

H βιογραφική ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον θα κυκλοφορήσει το 2025. Τον τραγουδιστή θα υποδυθεί ο πραγματικός ανιψιός του, Τζαφάρ. 

Λίγο μετά την την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ, ο Κόλμαν Ντομίνγκο έλαβε το ρόλο του Τζο Τζάκσον, του πατέρα του Μάικλ Τζάκσον, στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «Μάικλ» σε σκηνοθεσία του Αντουάν Φουκουά.

Θυμίζουμε ότι τον βασιλιά της ποπ θα υποδυθεί ο πραγματικός ανιψιός του Τζάκσον, Τζαφάρ, με τον 9χρονο Τζουλιάνο Κρούε Βάλντι να ενσαρκώνει τον τραγουδιστή σε παιδική ηλικία όταν ξεκινούσε τα βήματά του με τους Jackson 5.

«Είναι συναρπαστικό να το κάνεις με τον Τζαφάρ», λέει ο Ντομίνγκο στο Variety και προσθέτει ότι «Ο γιος του Τζερμέιν Τζάκσον υποδύεται τον Μάικλ και κόβει την ανάσα».

Επίσης σημειώνει πως «Δεν είμαι μόνο τυχερός που έχω έναν πλούσιο, περίπλοκο και ελαττωματικό χαρακτήρα για να υποδυθώ με τον Τζο Τζάκσον, αλλά έχω επίσης τον πρώτο λόγο για την απίστευτη μεταμόρφωση του Τζαφάρ».

Ο πατριάρχης της οικογένειας Τζάκσον υπήρξε μια αμφιλεγόμενη φιγούρα με πολλούς ισχυρισμούς ψυχικής και σωματικής κακοποίησης κατά την παιδική ηλικία του ποπ τραγουδιστή.

«Είμαι ευγνώμων που συνεργάζομαι με έναν ηθοποιό με το πάθος και την ικανότητά του να απεικονίζει τις πολλές πλευρές του Τζο Τζάκσον: έναν σύζυγο, πατέρα και μάνατζερ», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας. Σημείωνεται ότι εκτός από υποψήφιος για Όσκα, ο Ντομίνγκο ήταν επίσης υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, BAFTA, Critics Choice και SAG για το έργο του.

Η παραγωγή της ταινίας που ξεκίνησε τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου, ανακοινώθηκε με δύο εικόνες που δημοσίευσε ο Τζαφάρ από τα backstage στις οποίες τον βλέπουμε με το χαρακτηριστικό καπέλο που φορούσε ο Τζάκσον να δοκιμάζει τις εμβληματικές χορευτικές φιγούρες του.

Το «Michael» έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 18 Απριλίου 2025.

Διαβάστε επίσης

Πρώτη εικόνα από την ταινία «Michael»: Ο ανιψιός του Μάικλ Τζάκσον είναι ίδιος ο διάσημος θείος του

Η βιογραφική ταινία του Μάικλ Τζάκσον βρήκε τον πρωταγωνιστή της και είναι ο ανιψιός του

Ράιλι Κίου: Η εγγονή του Έλβις μίλησε για τον Μάικλ Τζάκσον όταν ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της