ΚΟΣΜΟΣ

Ράιλι Κίου: Η εγγονή του Έλβις μίλησε για τον Μάικλ Τζάκσον όταν ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της

Ράιλι Κίου: Η εγγονή του Έλβις μίλησε για τον Μάικλ Τζάκσον όταν ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της

Η Ράιλι Κίου - εγγονή του Έλβις - μίλησε στο περιοδικό Vanity Fair για την σχέση της με τον Μάικλ Τζάκσον όταν ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της Λίσα - Μαρί Πρίσλεϊ

Η Ράιλι Κίου έκανε μια αναδρομή στα παιδικά της χρόνια στο νέο τεύχος του Vanity Fair.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε όταν το 1994 η μητέρας της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ παντρεύτηκε τον Μάικλ Τζάκσον στη Δομινικανή Δημοκρατία έμειναν μαζί του στην έπαυλη του Neverland, κοντά στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Τότε ο Ράιλι ήταν μόλις πέντε ετών.

Πέρασα περισσότερο χρόνο στη Neverland παρά στην Graceland, για να είμαι ειλικρινής. Αυτό ήταν ένα πραγματικό σπίτι, ενώ η Graceland ήταν ένα μουσείο, είπε η Ράιλι Κίουστο περιοδικό, προσθέτοντας ότι ο Τζάκσον ήταν ένας εξαιρετικός πατριός.

Ο «πόλεμος των Πρίσλεϊ»

Η Ράιλι Κίου παραδέχτηκε ότι η σχέση της και της γιαγιάς της Priscilla Presley είναι τεταμένη και αυτό εντάθηκε μετά τον θάνατο της μητέρας της Λίσα - Μαρί Πρίσλεϊ και τον αγώνα που έδωσε για τη διαθήκη ώστε να κληρονομήσει την περιουσία της.

Όταν ρωτήθηκε από το περιοδικό Vanity Fair αν τώρα οι δύο γυναίκες τα έχουν βρει τώρα που είναι η μοναδική διαχειριστής της περιουσίας της εκλιπούσας μητέρας της και ιδιοκτήτρια του Graceland, η ηθοποιός δίστασε να απαντήσει.

«Προσπαθώ να σκεφτώ έναν τρόπο να το απαντήσω που δεν είναι μια κουβέντα 20 λεπτών», εξήγησε η 34χρονη εγγονή του βασιλιά της Ροκ εν Ρολ.

«Υπήρξε μια μικρή αναστάτωση, αλλά τώρα όλα θα πάνε καλύτερα», πρόσθεσε. «Οτιδήποτε γράφετε στον Τύπο με στεναχωρεί γιατί, στο τέλος της ημέρας, το μόνο που θέλει [η Πρισίλα] είναι να αγαπά και να προστατεύει τη Γκρέισλαντ και την οικογένεια Πρίσλεϊ και την κληρονομιά».

Η Keough διευκρίνισε ότι «τα πράγματα με τη γιαγιά θα είναι καλύτερα στο μέλλον» τώρα που «ξεκαθάρισε η κατάσταση», προσθέτοντας ότι η 78χρονη μπορεί «φυσικά» να ταφεί στο Graceland «αν θέλει».

Εξήγησε ότι ο θάνατος της Λίζα Μαρί τον Ιανουάριο οδήγησε σε «χάος» στην οικογένεια.