ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μπραντ Πιτ θα πρωταγωνιστήσει στην τελευταία ταινία του Ταραντίνο

Mπραντ Πιτ και Κουέντιν Ταραντίνο στο Φεστιβάλ των Καννών το 2019
Mπραντ Πιτ και Κουέντιν Ταραντίνο στο Φεστιβάλ των Καννών το 2019
AP

Νέο δημοσίευμα θέλει τον Μπραντ Πιτ και τον Κουέντιν Ταραντίνο να συνεργάζονται ξανά στην τελευταία ταινία του σκηνοθέτη

O Μπραντ Πιτ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline.

Όπως φαίνεται κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί ξανά στο πρόσφατο «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» το 2019, στο «Άδωξοι Μπάσταρδη» το 2009 και στο «True Romance» το 1993 όπου ο Ταραντίνο έγραψε το σενάριο.

Η δέκατη και τελευταία (όπως έχει δηλώσει ο ίδιος) ταινία του Ταραντίνο θα έχει τίτλο The Movie Critic και αφορά έναν κριτικό κινηματογράφου mainstream ταινιών της δεκαετίας του ’70. «Αφορά έναν κριτικό που εργάζεται σε ένα περιοδικό που ονομάζεται The Popstar Pages».

Συγκεκριμένα θα διαδραματίζεται το 1977 και όπως έχει δηλώσει ο σκηνοθέτης, πρόκειται για έναν κριτικό δεύτερης γραμμής που αν και ήταν πολύ αστείος ήταν επίσης πολύ κυνικός, αγενής και προσβλητικός, «βασίζεται σε έναν τύπο που έζησε πραγματικά, αλλά δεν ήταν διάσημος και συνήθιζε να γράφει κριτικές ταινιών για μια εφημερίδα».

Και πρόσθεσε. «Ήταν πολύ αγενής, ξέρετε. Έβριζε. Χρησιμοποιούσε ρατσιστικές προσβολές».

Κανείς δεν ξέρει ποιος θα είναι ο ρόλος του Μπραντ Πιτ, καθώς στο παρελθόν ο Ταραντίνο έχει αποκαλύψει ότι τον κεντρικό ρόλο θα ερμηνεύσει κάποιος ηθοποιός γύρω στα 35.

Ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης είχε μιλήσει στο παρελθόν για τον πρωταγωνιστή και τον είχε περιγράψει ως «έναν από τους τελευταίους εναπομείναντες αστέρες του κινηματογράφου της μεγάλης οθόνης».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την παραγωγή της ταινίας, το καστ ή τα γυρίσματα.

Θυμίζουμε ότι για την ερμηνεία του στην ταινία «Κάποτε στο… Χόλιγουντ», ο Μπραντ Πιτ είχε βραβευτεί με Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Διαβάστε επίσης

Μπραντ Πιτ: Η απόφαση που έκανε τον ηθοποιό να χαμογελάσει - Πήρε την εκδίκησή του από τη Τζολί

Μπραντ Πιτ: Οργιάζουν οι φήμες για λίφτινγκ χιλιάδων ευρώ - «Γερνάει όπως ο Μπέντζαμιν Μπάτον»

Κουέντιν Ταραντίνο: Θέλει τον Μπρους Γουίλις στην τελευταία του ταινία