ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ περνούν καλά στη νέα τους ταινία και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Πιτ- Κλούνεϊ
Οι δύο σταρ απολαμβάνουν την πέμπτη συνεργασία τους στη μεγάλη οθόνη
AP

Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ συνεχίζουν τα γυρίσματα του νέου τους θρίλερ με τίτλο «Wolfs».

Ο δύο κολλητοί Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ απολαμβάνουν ακόμα μία συνεργασία τους, στο νέο θρίλερ του Apple TV+ «Wolfs». H είδηση για τη νέα τους ταινία είχε γίνει γνωστή από το 2021, ενθουσιάζοντας τους φαν των δύο ηθοποιών.

«Είναι παντοτινοί φίλοι» λέει αποκλειστικά μια πηγή στο PEOPLE. «Όσα χρόνια και αν μεσολαβήσουν για να συνεργαστούν ξανά υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και σεβασμός. Ήταν χαρούμενοι που θα συνεργάζονταν και σε αυτή την ταινία».

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζον Γουότς το νέο θρίλερ των Apple Studios επικεντρώνεται σε δύο μοναχικούς άνδρες του υποκόσμου που αναγκάζονται να συνεργαστούν στην ίδια αποστολή.

«Το «Wolfs» είναι ένα δυνατό πρότζεκτ και έδειξαν και οι δύο πραγματικό ενδιαφέρον για αυτό» συμπληρώνει η πηγή για τους δύο βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς. «Είναι ενθουσιασμένοι με την ταινία και την απολαμβάνουν με την ψυχή τους».

Μαζί τους πρωταγωνιστεί η Αμερικανίδα ηθοποιός Έιμι Ράιαν ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιούνται μεταξύ άλλων και στη Νέα Υόρκη.

Aξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πέμπτη ταινία στην οποία οι δύο γοητευτικοί σταρ του Χόλιγουντ παίζουν μαζί, μετά τις ταινίας «The Ocean» και Burn After Reading (2008).

Στην... ποδιά τους μάλιστα σφάχτηκαν όλες οι μεγάλες πλατφόρμες και τα στούντιο (Sony, Lionsgate, Apple και Netflix), προτού καταλήξουν τα δικαιώματα στην Apple.

Διαβάστε επίσης

Ο Μπραντ Πιτ θα πρωταγωνιστήσει στην τελευταία ταινία του Ταραντίνο

Mπραντ Πιτ: «Τρελαμένος» με την Ινές ντε Ραμόν - Μένουν μαζί και κάθε φορά που τη βλέπει «λάμπει»

Tζορτζ Κλούνεϊ για τον Μάθιου Πέρι: «Η επιτυχία στα Φιλαράκια δεν του έφερε χαρά ή γαλήνη»