ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέες ταινίες στα σινεμά με χαρτομάντηλα και σατανικά αρκουδάκια

«Ένας Φανταστικός Φίλος», στους κινηματογράφους
«Ένας Φανταστικός Φίλος», στους κινηματογράφους
Village Cinemas

Όλες οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά την πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του Μαρτίου.

Η ταινία «Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας», το έπος του Μπερνάντο Μπερτολούτσι κυκλοφορεί σε αποκατεστημένη κόπια στις σκοτεινές αίθουσες και πρωταγωνιστεί στη νέα κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά από σήμερα 7 Μαρτίου. Από τις νέες πρεμιέρες μην χάσετε το ιδιαίτερο συγκινητικό «Μάμα Γκλόρια» (απαραίτητα τα χαρτομάντηλα). Οι φαν των θρίλερ, μπορείτε να επιλέξετε την ταινία «Ένας Φανταστικός Φίλος» για να δείτε τα λούτρινα αρκουδάκια με άλλο μάτι...

Ένας Φανταστικός Φίλος (Imaginary)

Είναι πραγματικά αποκυήματα παιδικής φαντασίας ή κάτι πιο τρομακτικό βρίσκεται κάτω από αυτά; Όταν η Jessica (DeWanda Wise) επιστρέφει στο σπίτι της παιδικής της ηλικίας με την οικογένειά της, η μικρότερη θετή κόρη της, Alice (Pyper Braun) αναπτύσσει μια απόκοσμη προσκόλληση με μια λούτρινη αρκούδα που ονομάζεται Chauncey που βρίσκει στο υπόγειο. Η Alice αρχίζει να παίζει παιχνίδια με τον Chauncey που σταδιακά γίνονται όλο και πιο απαίσια.

Καθώς η συμπεριφορά της γίνεται όλο και πιο ανησυχητική, η Jessica επεμβαίνει μόνο για να συνειδητοποιήσει ότι ο Chauncey είναι πολύ περισσότερο από το αθώο αρκουδάκι που πίστευε ότι ήταν.

Μάμα Γκλόρια (Ama Gloria)

Η εξάχρονη Κλέο αγαπά τη νταντά της Γκλόρια περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Όταν η Γκλόρια πρέπει να επιστρέψει στο Πράσινο Ακρωτήριο για να φροντίσει τα δικά της παιδιά, οι δυο τους πρέπει να αξιοποιήσουν στο έπακρο το τελευταίο τους καλοκαίρι μαζί.

Κάποια Μέρα Θα Πούμε τα Πάντα ο Ένας στον Άλλον (Someday We'll Tell Each Other Everything)

Μια νεαρή γυναίκα παρασύρεται σε μια ερωτική σχέση-ταμπού στο, γεμάτο ένταση και πάθος, ερωτικό δράμα της Εμιλί Ατέφ, που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο διαγωνιστικό τμήμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

100 Χρόνια από τον Οδυσσέα (100 Years of Ulysses)

Ταινία για το απόλυτο λογοτεχνικό αριστούργημα του Τζέιμς Τζόις «Οδυσσέα».

Ο πολυβραβευμένος Ιρλανδός σκηνοθέτης Ρούαν Μάγκαν δημιούργησε την ταινία «100 Χρόνια από τον Οδυσσέα» από τον πρωτοπόρο μοναδικό «Οδυσσέα» του Τζέιμς Τζόις.

Η ταινία θα προβάλλεται από 7/3 στους κινηματογράφους σε διανομή New Star

Στις 8-9-10 Μαρτίου ο Ρούαν Μάγκαν θα παρευρίσκεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει την ταινία.

Σκύλος & Γάτα: Μια Τρελή Καταδίωξη (Chien et Chat)

Η Ντίβα είναι μία γάτα ινφλουένσερ, με εκατομμύρια ακολούθους. O Τούλης είναι ένα αδέσποτο κουτάβι που καταπίνει κατά λάθος ένα ρουμπίνι ανεκτίμητης αξίας που μόλις έχει κλέψει ο διαβόητος απατεώνας Τζακ. Μέσα από μία σειρά ατυχών γεγονότων, τα δύο κατοικίδια βρίσκονται κυνηγημένα από έναν διεφθαρμένο αστυνομικό που θα κάνει τα πάντα για να πάρει στα χέρια του το πολύτιμο ρουμπίνι.

Όσο η Μόνικα και ο Τζακ τους αναζητούν, η Ντίβα και ο Τούλης πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους για να γλιτώσουν από αυτή την τρελή καταδίωξη που τα οδηγεί από το Μόντρεαλ μέχρι τη Νέα Υόρκη.


Διαβάστε επίσης

Πέθανε ο σκηνοθέτης Σταύρος Ντουφεξής - Η πορεία του στο θέατρο

Οι Έλεν Μίρεν και Κάιλι Μινόγκ έγιναν Barbie

Η επιστροφή της Κάμερον Ντίαζ: Σε ταινία με τον Κιάνου Ριβς