ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το «Kinds of Kindness» του Λάνθιμου σε πρώτη παγκόσμια προβολή στην Ελλάδα

Έμα Στόουν
H Έμα Στόουν για άλλη μια φορά πρωταγωνίστρια του Γιώργου Λάνθιμου
YouTube

Αμέσως με το Φεστιβάλ των Καννών, η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Kinds of Kindness», θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Kinds of Kindness» θα παίξει νωρίτερα στους ελληνικούς κινηματογράφους. Συγκεκριμένα, οι «Ιστορίες Καλοσύνης» έρχονται στις 30 Μαΐου σε πρώτη παγκόσμια προβολή στους ελληνικούς κινηματογράφους από τη Feelgood.

Θυμίζουμε ότι η ταινία θα διεκδικήσει τον Χρυσό Φοίνικα στο 77ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών , ενώ στις κινηματογραφικές αίθουσες θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου.

Η ταινία γυρίστηκε στην Νέα Ορλεάνη το φθινόπωρο του 2022, με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν.

Πρόκειται για μία τρίπτυχη ιστορία που ακολουθεί έναν άνδρα που προσπαθεί να πάρει πίσω τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η εξαφανισμένη γυναίκα του έχει επιστρέψει τελείως διαφορετική και μία αποφασισμένη γυναίκα που ψάχνει να βρει έναν άνθρωπο με ειδικές ικανότητες για να γίνει πνευματικός ηγέτης.

Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη, η ταινία είναι ένας «μύθος σε τρίπτυχο, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές που προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα επέστρεψε και μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος και μία γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μία ιδιαίτερη ικανότητα, για να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης».


Το πρωτότυπο σενάριο γράφτηκε από τον Γιώργο Λάνθιμο και τον Ευθύμη Φιλίππου και σηματοδοτεί την τέταρτη συνεργασία τους, ενώ είναι η πέμπτη φορά που συνεργάζεται με τη βραβευμένη ηθοποιό Έμα Στόουν.

Διαβάστε επίσης

Όσα θέλεις να γνωρίζεις για την επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Γιώργος Λάνθιμος: Πότε κυκλοφορεί η επόμενη ταινία του - Πρωταγωνιστεί η Έμα Στόουν

H Έμα Στόουν χορεύει δίχως αύριο στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Λάνθιμου