ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όλες οι νέες ταινίες (5-11/7) -κριτική, trailer, box office

Όλες οι νέες ταινίες (5-11/7) -κριτική, trailer, box office

Τι να δείτε, τι να αποφύγετε και τι να ρισκάρετε από τις 3 καινούργιες ταινίες και τις 2 επανεκδόσεις που κυκλοφόρησαν σήμερα στις αίθουσες.

***Στην κλασσική "Gilda" η Ρίτα Χέιγουορθ πετάει το γάντι στους άντρες και χαρίζει στο σινεμά έναν από τους πιο διαχρονικούς μύθους του. (Κριτική και trailer ΕΔΩ)

***Θα καταφέρει Η "Αμελί" - Οντρεί Τοτού, να πετύχει την ποθητή "Επιστροφή στον Έρωτα" μετά το θάνατο του άντρα της σε αυτήν τη ρομαντική κομεντί; (Κριτική και trailer ΕΔΩ)

***Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο γράφει αιματοβαμμένη ιστορία ερμηνεύοντας τον πιο προκλητικό "Ταξιτζή" στην ιστορία του σινεμά και σώζoντας ανήλικες πόρνες.(Κριτική και trailer ΕΔΩ)

***Προϊστορικά μαμούθ και άλλα περίεργα πλάσματα, κάνουν άνω κάτω τη Γη δύο εκατομμύρια χρόνια πριν, προσφέροντας γέλιο στην "Εποχή των Παγετώνων 4: Ο χορός των ηπείρων". (Κριτική και trailer ΕΔΩ)

***Ο Γιούαν Μακ Γρέγκορ, θα προσπαθήσει να μάθει σε έναν σεϊχη πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, "Ψαρεύοντας σολομούς στην Υεμένη" αλλά θα πέσει ο ίδιος στα δίχτυα του έρωτα. (Κριτική και trailer ΕΔΩ)

***Box office:Ποιές ταινίες είδαν οι περισσότεροι θεατές σε Ελλάδα και Η.Π.Α. την προηγούμενη εβδομάδα και ποιες δεν τις θυμήθηκε ούτε η μάνα τους; (Περισσότερα ΕΔΩ)

Επισκεφτείτε το cinebomb, για νέες ταινίες, παρασκήνια, ειδήσεις, αφιερώματα, και νοιώστε τον κινηματογράφο να εκρήγνυται.