ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όλες οι νέες ταινίες 19-25/7 – κριτική, κακίες, trailer, boxoffice

Όλες οι νέες ταινίες 19-25/7 – κριτική, κακίες, trailer, boxoffice

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος μένει έγκυος και για να βγάλει πέρα οικονομικά σκοτώνει γέρους με φαγητά μοριακής γαστρονομίας. Όταν τον συλλαμβάνουν κάνει την κινέζα και επιδεικνύει ένα τατού στον πισινό του με τον Καντάφι. Προκειμένου να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει χειρότερα από κάθε άλλον: Να γράψει για σινεμά.

***Σκότωναν ηλικιωμένους και τους έθαβαν στο υπόγειο για πλάκα

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος γίνεται πτώμα από τα γέλια.

ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΔΑΝΤΕΛΑ / ARSENIC AND OLD LACE

Βαθμολογία: 8 / 10

Εσείς τι θα κάνατε αν την ημέρα που αποφασίζετε να παντρευτείτε μολονότι ήσασταν ορκισμένος εργένης, ανακαλύπτατε ότι οι αγαπημένες σας, γλυκιές ηλικιωμένες θείες είναι κατά συρροή δολοφόνοi, πως η οικογένεια σας έχει ένα μακρύ ιστορικό στην παράνοια και στα υπόγεια του σπιτιού εκτός από κειμήλια φυλάσσονται και μερικά πτώματα; (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

***17 ανήλικες έμειναν ταυτόχρονα έγκυες

O Τάσος Θεοδωρόπουλος είναι πολύ καρπερός.

17 ΚΟΡΙΤΣΑ / 17 FILLES

Bαθμολογία: 6 / 10

Δεν είναι μία, δεν είναι δύο, είναι 17 συμμαθήτριες του λυκείου, που αποφασίζουν να μείνουν ταυτόχρονα έγκυες. Τα γαλλικά «17 κορίτσια βασίζονται σε ένα απίστευτο αλλά πραγματικό περιστατικό που συνέβη στην Αμερική το 2008. Η μία μένει κατά λάθος έγκυος, και οι φίλες της για να της συμπαρασταθούν αποφασίζουν να πάθουνε το ίδιο προκαλώντας εγκεφαλικά στην τοπική κοινωνία. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

***Εφιάλτης στην κουζίνα

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος καταλαβαίνει μόνο τα πιτόγυρα

O ΣΕΦ ΚΑΙ Ο ΣΕΦ ΤΟΥ / COMME UN CHEF

Bαθμολογία: 5 / 10

Για έναν περίεργο λόγο, σπάνια η υψηλή γαστρονομική απόλαυση μεταφράζεται σε ισάξια κινηματογραφική. Μπορεί να φταίω κι εγώ, το ομολογώ εφ’ όσον υπερασπίζομαι με πάθος το δικαίωμα μου στην διατροφική βουλγκαριτέ, όμως το θέμα είναι πως η εν λόγω ταινία, μολονότι έχει δεκάδες πιάτα κομψότητας στο μενού της, δε σου προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση από ένα σουβλάκι (που φυσικά δεν το λες και λίγο). Η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να γνωρίζετε τι θα πει «μοριακή γαστρονομία» για να διασκεδάσετε με τον «Σεφ και τον Σεφ του» (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

***Θέλουν να σκοτώσουν την ανήλικη Κινέζα

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος βαράει μπουνιές σε ιδεογράμματα

O ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ / SAFE

Βαθμολογία: 6 / 10

Η τελευταία ερώτηση που χρειάζεται να κάνεις πριν δεις ακόμα μια περιπέτεια στην οποία ο γοητευτικός σκληροτράχηλος, Τζέισον Στέιθαμ, τα κάνει όλα λίμπα και στέλνει στο νοσοκομείο από το ξύλο και τους πυροβολισμούς όλους τους συμπρωταγωνιστές του, είναι το αν είναι καλή. Γιατί πολύ απλά, είναι αυτό που είναι, και αν είσαι fan του είδους, αποκλείεται να μην διασκεδάσεις. Όπως συμβαίνει και με τον «Προστάτη» του Μπόαζ Γιακίν. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

***Ο δολοφονικός Κα – Ντάφι Ντακ

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος ζητάει από τον Σάσα Μπάρον Κοέν να ενσαρκώσει τον Πάγκαλο

Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ / THE DICTATOR

BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7 / 10

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Η δουλειά του Σάσα Μπάρον Κοέν είναι να ΜΗΝ αρέσει σε όλους. Αυτή είναι και η επιτυχία του. Αν άρεσε σε όλους, αν αρχίσει να αρέσει σε όλους, τότε κάτι δεν θα πηγαίνει καλά. Ο δαιμόνιος εβραίος έχει έναν εκπληκτικό τρόπο να μετατρέπει την ηλιθιότητα σε ευφυία, με στόχο τον μετρίως ευφυή, μετρίως καλλιεργημένο που αισθάνεται ευφυής. Αυτός είναι και το κοινό που δεν πρόκειται ποτέ του να χωνέψει τις περσόνες του Κοέν. Ενός καλλιτέχνη που χτυπά την ηλιθιότητα με το δικό της μέγιστο όπλο: Την απόλυτη ξεφτίλα. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

***Η μεγάλη ανατροπή που εκθρόνισε τον Spiderman

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ BOX OFFICE

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος σπάει το box office σε Ελλάδα και Η.Π.Α.

Ακόμα πιο ανεβασμένο εισπρακτικά το τετραήμερο των κινηματογραφικών αιθουσών στην Αθήνα, με 114.558 σύνολο θεατών. Παρ’ όλα αυτά, αν το δεις αναλογικά σε σχέση με τους 110.462 θεατές της προηγούμενης εβδομάδας που υπήρχε μόνο ένα blockbuster, δηλαδή η«Εποχή των Παγετώνων 4», θα περίμενε κάποιος κάτι πιο δυνατό στο συνολικό αριθμό με την παρουσία στην πεντάδα και του «The Amazing Spiderman». (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

***Επισκεφτείτε το CINEBOMB στο NEWSBOMB.GR, και νιώστε το σινεμά να εκρήγνυται

***Ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebookcom/tazthebuzz ή στο profile Tassos Theodoropoulos, στο twitter ως klarinabourana ή στο terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης