ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ARK Festival στην Αθήνα με Amstel… γιατί έτσι μας αρέσει η μουσική!

ARK Festival στην Αθήνα με Amstel… γιατί έτσι μας αρέσει η μουσική!

Το ARK Festival επέστρεψε για τρίτη συνεχή χρονιά στον «τόπο του εγκλήματος», στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, χαρίζοντας ένα μουσικό διήμερο ατελείωτης διασκέδασης στην καρδιά της πόλης, με την υποστήριξη της Amstel.

Τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, το ARK Festival της Αθήνας φιλοξένησε κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, καθώς και πολλά υποσχόμενους νέους. Μεταξύ αυτών, ονόματα όπως ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Maraveyas Ilegal, οι Imam Baildi, η Μαριέττα Φαφούτη και πολλοί άλλοι, παρέσυραν γρήγορα το κοινό με τις γνωστές μελωδίες τους και δεν άργησαν να δημιουργήσουν την αίσθηση ενός μουσικού πάρτι στην καρδιά της πόλης, παρέα πάντα με παγωμένη Amstel.

Οι εκπλήξεις όμως για το φετινό ARK Festival της Αθήνας, δεν σταματούσαν εκεί: η «Τεχνόπολις» στο Γκάζι είχε μετατραπεί, ειδικά για την περίσταση, σε ένα ζωντανό διαδραστικό πάρκο με πολλά δρώμενα, τα οποία απογείωναν την μουσική εμπειρία για τους χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν εκεί. Παράλληλα, η οικογένεια της Amstel βρέθηκε δίπλα στο κοινό του Ark Festival και ανέβασε με τον τρόπο της τη διάθεσή του, προσφέροντας στον κόσμο να δοκιμάσει τη νέα της πρόταση την Amstel Pilsener, καθώς και τη μαύρη της πρόταση την Amstel Bock, κίνηση που αγκάλιασε το κοινό. Με καλή μουσική, αγαπημένους καλλιτέχνες, δεκάδες ανατρεπτικές δραστηριότητες στο χώρο και φυσικά παγωμένη Amstel στα ποτήρια , το ARK Festival της Αθήνας κορύφωσε την φετινή επιτυχημένη περιοδεία και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη πόλη – σταθμό. Μείνετε συντονισμένοι!

Ark Festival & Amstel … γιατί έτσι μας αρέσει η μουσική!