ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στροφή στον κινηματογράφο κάνει η Σούζαν Μπόιλ

Στροφή στον κινηματογράφο κάνει η Σούζαν Μπόιλ

Με την ταινία «Το Κερί των Χριστουγέννων» κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο η Σκωτσέζα τραγουδίστρια, Σούζαν Μπόιλ, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου «Βρετανία Έχεις Ταλέντο».


Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα στη Βρετανία και τη Νήσο του Μαν. Η υπόθεση, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μαξ Λουκάντο, αφηγείται την ιστορία ενός μυστηριώδους πνεύματος το οποίο εισέρχεται σε ένα κερί και αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων του Γκλάντμπουρι λίγο πριν τον 20ο αιώνα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ποιον ρόλο θα παίξει η Μπόιλ. «Είναι πολύ ευχάριστο να δουλεύω με όλους αυτούς τους ανθρώπους και είναι μια φανταστική εμπειρία για μένα να είμαι μέρος αυτής της ομάδας», δήλωσε η τραγουδίστρια. «Πραγματικά απολαμβάνω να ντύνομαι με τα ρούχα εποχής και να γυρίζω πίσω στο χρόνο, παρά το γεγονός ότι στην τοποθεσία που γίνονται τα γυρίσματα το κρύο είναι ιδιαίτερα τσουχτερό».

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Τζον Στίβενσον και θα προβληθεί στους κινηματογράφους την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.