ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έξαλλη η Rachel Wood για την κομμένη σκηνή στοματικού έρωτα

Έξαλλη η Rachel Wood για την κομμένη σκηνή στοματικού έρωτα

Η γνωστή ηθοποιός με σχόλιά της στο Twitter διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη λογοκρισία καυτών σκηνών, στις οποίες ο Shia LaBeouf της έκανε στοματικό έρωτα

«Αποδεχτείτε οτι οι γυναίκες δεν πρέπει να γ... και απλά να λένε ευχαριστώ», έγραψε η Evan Rachel Wood διαμαρτυρόμενη.

Η ηθοποιός Rachel Wood που πρωταγωνιστεί στην ταινία Charlie Countryman μαζί με τον Shia LaBeouf, με το που είδε την «λογοκριμένη» βέρσιον της ταινίας που θα βγει στους κινηματογράφους της Αμερικής, από την οποία λείπει μια σκηνή που ο Shia κάνει στοματικό σεξ στην Evan, έγραψε στο twitter της αρκετά posts:

«Θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου με την MPAA, που σκέφτηκαν οτι είναι σοφό να κόψουν την γυναικεία σεξουαλικότητα ακόμα μια φορά. Η σκηνή όπου οι δύο χαρακτήρες κάνουν έρωτα έχει αλλοιωθεί γιατί κάποιοι πιστεύουν οτι ένας άνδρας που κάνει στοματικό έρωτα σε μια γυναίκα, κάνει τους θεατές να νιώθουν άβολα, αλλά οι σκηνές όπου οι άνθρωποι αποκεφαλίζονται όχι».

«Αυτό είναι το σύμπτωμα όπου η κοινωνία θέλει να ντροπιάζει τις γυναίκες και να τις μειώνει που απολαμβάνουν το σεξ, ειδικά όταν ένας άνδρας δεν ικανοποιείται ταυτόχρονα αλλά απλά ικανοποειί! Είναι δύσκολο για εμένα να πιστέψω οτι αν οι ρόλοι είχαν αντιστραφεί και έκανε η γυναίκα στοματικό έρωτα στον άνδρα, θα είχαν κοπεί οι σκηνές. Ή αν υπήρχε σκηνή βιασμού της γυναίκας επίσης πιστεύω οτι δεν θα είχε κοπεί η σκηνή. Πρέπει κάποιοι να ωριμάσουν».

«Αποδεχτείτε οτι οι γυναίκες είναι σεξουαλικά όντα. Αποδεχτείτε οτι κάποιοι άνδρες ευχαριστιούνται να δίνουν ηδονή στις γυναίκες. Αποδεχτείτε οτι οι γυναίκες δεν πρέπει να γ... και απλά να λένε ευχαριστώ. Μας επιτρέπεται και μας οφείλεται να απολαμβάνουμε το σώμα μας. Και ήρθε η ώρα να το διεκδικήσουμε».

Ροή Ειδήσεων