ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέθανε γνωστή ηθοποιός του «The Big Bang Theory»

Πέθανε γνωστή ηθοποιός του «The Big Bang Theory»

Η ηθοποιός Carol Ann Susi, απεβίωσε στα 62 της χρόνιας βυθίζοντας στη θλίψη τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά «The Big Bang Theory».

Η Carol Ann Susi, η φωνή της... κυρίας Wolowitz έχασε τη μάχη με το καρκίνο και «έφυγε» σήμερα (12/11) από τη ζωή στα 62 της χρόνια. Μπορεί να μην την είχαμε δει ποτέ στη σειρά, αλλά η φωνή της έχει μείνει σίγουρα ανεξίτηλη.

Η δυνατή φωνή της συχνά ενοχλημένης μητέρας του Howard έγινε αναπόσπαστο κομμάτι και για τους οπαδούς της δημοφιλούς σειράς.

Η Susi είχε πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε τηλεοπτικά show όπως τα Ugly Betty, Cheers, Seinfeld, Six Feet Under και άλλα.

Ακολουθεί η δήλωση που δημοσιοποίησε η ομάδα παραγωγών του «The Big Bang Theory» με αφορμή το γεγονός.

«Η οικογένειά μας έχασε ένα αγαπημένο μέλος. Η Carol Ann Susi που έκανε ξεκαρδιστικά τη φωνή της κα Wolowitz απεβίωσε. Οι τηλεθεατές δεν είχαν γνωρίσει ποτέ το πρόσωπο της κ. Wolowitz, η οποία ήταν μυστήριο σ' αυτούς τους 8 κύκλους που προηγήθηκαν. Αυτό που δεν ήταν μυστήριο όμως ήταν το τεράστιο κωμικό ταλέντο της Carol Ann, η οποία ήταν διαρκής πηγή χαράς και ευγένειας προς όλους. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια της και θα μας λείψει πάρα πολύ».

Σχετικές ειδήσεις