ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαζί τα είπανε-Ανθολόγιο Εξαπάτησης

Μαζί τα είπανε-Ανθολόγιο Εξαπάτησης

Ο Βασίλης Κουφόπουλος, ο Δημήτρης Μαρούλης και ο Λεωνίδας Σακλαμπάνης όλοι τους δημοσιογράφοι μαζεύουν επί χρόνια δηλώσεις πολιτικών. Κάπως έτσι φτιάχτηκε η ανθολογία με τίτλο «Μαζί τα Είπανε - Ανθολόγιο Εξαπάτησης».

To βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη, στη Σειρά Πολιτική. Στις 336 σελίδες του βιβλίου «φωτίζεται» η διαδρομή προς το οδυνηρό, για την πλειονότητα των κατοίκων της χώρας, παρόν. Οι συντελεστές του, υπενθυμίζοντας ένα μέρος από τη συστηματική αναντιστοιχία λόγων και έργων της πολιτικής ελίτ της χώρας, επιχειρούν να φέρουν ξανά στην επιφάνεια το «αθέατο» πρόσωπό της. Διότι το θεατό το έζησε, το ζει και το πληρώνει αρκετά ο ελληνικός λαός.

Αρκεί κανείς να φυλλομετρήσει το βιβλίο και να πέσει πάνω σε δηλώσεις όπως...


«Πρώτα απ’ όλα, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να φύγουμε από το ευρώ ούτε να προσφύγουμε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Δεν το έχουμε ανάγκη».
13/1/2010, Γ. Παπανδρέου, Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο

«Προσπάθησαν να πείσουν τους Έλληνες ότι με το μνημόνιο θα βγει η Ελλάδα από την κρίση. Σήμερα, ακόμα και εκπρόσωποι των δανειστών μας ομολογούν ότι η χώρα οδηγείται σε αδιέξοδο, ότι κάτι πρέπει να γίνει, κάτι πρέπει να αλλάξει».
17/10/2010, Αντώνης Σαμαράς, Ομιλία στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

«Δεν είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ ο μοχλός για να εισπράττεις τέλη ή φόρους, και ιδίως φόρους, διότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα κοινωνικό αγαθό θεμελιώδες…» 23/6/2011, Ευάγγελος Βενιζέλος, Συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Οικονομικών

«Η Δημοκρατική Αριστερά σε καμία περίπτωση δε θα έχει την οποιαδήποτε συμμετοχή σε μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ».
2/4/2012, Δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο νομό Λασιθίου

...για να καταλάβει τι σημαίνει Εξαπάτηση!

Σχετικές ειδήσεις