SEX

5 κόλπα για καλύτερο sex

5 κόλπα για καλύτερο sex

Αν θέλεις πραγματικά να ανεβάσεις θερμοκρασία τότε γίνε λίγο πιο περιπετειώδης. Θέλει μερικά κολπάκια για να γίνουν τα πράγματα λίγο πιο ενδιαφέροντα. Να ξυπνήσουν οι αισθήσεις, να φύγει η ρουτίνα.

Κράτα σημειώσεις...

1. Έχεις την εντύπωση ότι ξέρεις τον άλλον. Είναι βέβαιο πως δεν ξέρεις τα πάντα για το τι τον/την ανάβει. Οπότε παίξε ένα παιχνίδι. Ξεκίνα το θέμα με το έτερο ήμισυ να σου δίνει οδηγίες για το τι θέλει να κάνεις. Παίζω και μαθαίνω, δηλαδή.

2. Αισθησιακό μασάζ. Ας υποθέσουμε ότι γυρνάτε σπίτι αγχωμένοι και τσιτωμένοι από μια πολύ κακή μέρα. Δεν είναι και τόσο σενάριο αυτό, είναι μάλλον η καθημερινότητα. Αντί να αρχίσετε να φωνάζετε ο ένας στον άλλον, αποφασίστε να κλείσετε τα κινητά για μία ώρα, κάντε ένα ντους, ξαπλώστε και αρχίστε να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλον. Η συνέχεια δική σας!

3. Αράξτε στον καναπέ με ένα ποτηράκι κρασί ή ένα ποτό και αρχίστε να μιλάτε για τις φαντασιώσεις σας. Προσοχή μην αρχίσετε με πολύ βαριά πράγματα. Οι άντρες έχετε την τάση να αναπαράγετε σκηνές πορνό οι οποίες δεν είναι ό,τι καλύτερο για να ανάψετε μια γυναίκα. Ή τουλάχιστον δεν κάνουν για αρχή. Όταν ανάψουν τα πράγματα τότε μπορείτε να πάτε στα πιο Xrated.

4. Σας αρέσουν τα επιτραπέζια; Αν ναι τότε συνδυάστε τα με στριπτίζ. Όποιος χάνει βγάζει από ένα ρούχο. Θα γελάσετε και θα μπείτε σε άλλο κλίμα.

5. Πειραματιστείτε. Μια απλή λύση είναι να κλείσετε τα μάτια του/της με μια κορδέλα και να αρχίσετε να τον/την χαιδεύετε. Τα ερωτικά βοηθήματα επίσης μπορούν να κάνουν τα πράγματα πιο καυτά. Αν δε θέλετε να μπείτε σε τέτοια διαδικασία, απλώς δοκιμάστε να αρχίσετε τις περιπτύξεις κάπου ασυνήθιστα. Είτε μέσα στο σπίτι είτε εκτός.

Σχετικές ειδήσεις