SEX

Πότε το sex είναι η σωστή απάντηση;

Πότε το sex είναι η σωστή απάντηση;

Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με διάφορα. Που μας κουράζουν μας εκνευρίζουν και μας εξαντλούν. Κάποια από αυτά έχουν μία και μοναδική λύση. Ένα ωραίο και εντυπωσιακό sex.

Σε ποιές καταστάσεις το sex είναι η απάντηση στο να ξεφύγεις από το πρόβλημα;

Πίεση στη δουλειά. Πρέπει να έχεις έτοιμο κάτι και έχεις πελαγώσει. Θα μου πεις το sex που κολλάει; Να το θέσουμε ως εξής: Είσαι τίγκα στο άγχος και την ένταση και αυτή δεν είναι καθόλου καλή συνθήκη για να σκεφτείς και να φέρεις σε πέρας οτιδήποτε. Κανόνισε μια συνάντηση στα γρήγορα με το έτερον ήμισυ και ξέφυγε όσο μπορείς. Μετά την αρχική εξουθένωση θα δεις ότι το μυαλό σου θα είναι πολύ πιο καθαρό.

Αϋπνία. Αντί να στριφογυρίζεις και να βλαστημάς που δε μπορείς να κοιμηθείς ρίξτο στο sex. Μετά θα ξεραθείς. Εύκολα και γρήγορα.

Μετά τον καυγά. Τσακωθήκατε, βριστήκατε, σπάσατε και μερικά πράγματα στο σπίτι και τώρα το θέμα τελείωσε. Τι καλύτερο από ένα επανορθωτικό sex;

Βαριέστε αφόρητα. Βαριέστε να κάνετε τις δουλειές που έχετε να κάνετε, πεθαίνετε από την ανία και κάτι πρέπει να γίνει. Κάντε την πρώτη κίνηση και εμπλακείτε με πάθος σε κάτι που αν μη τι άλλο ποτέ δεν είναι βαρετό. Θα φτιάξει τη διάθεσή σας και μπορεί μετά να κάνετε και τίποτα παραγωγικό.

Σχετικές ειδήσεις