SEX

Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι αυτή η μητέρα τεσσάρων παιδιών (video+pics)

Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι αυτή η μητέρα τεσσάρων παιδιών (video+pics)

Είναι υποψήφια για τον τίτλο Miss Maxim 2018 και όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό από τις φωτογραφίες, όχι άδικα.

Γιατί η Gina Stewart από τη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας είναι μια χρυσή οπτασία στα μάτια του ακόρεστου φιλοθεάμονος ανδρικού ματιού, βάζοντας… κάτω γυναίκες με τη μισή ηλικία της και βάλε!

Και πώς όχι, αφού όσο και να μην το πιστεύετε, αυτή η ανύπαντρη μητέρα τεσσάρων παιδιών, ομορφαίνει το μάταιο τούτο κόσμο εδώ και… 47 χρόνια!

«Η μόνη επέμβαση που έχω κάνει είναι προσθετική στήθους πριν από δέκα χρόνια», εξομολογείται το πανέμορφο μοντέλο στην Daily Mail της Αυστραλίας και όποιος θέλει την πιστεύει…

«Ειλικρινά, δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Νομίζω ότι ο καθένας είναι όμορφος με το δικό του τρόπο. Δεν το κάνω για να τραβώ την προσοχή, το μισώ αυτό. Το μόνο που θέλω είναι να αποτελέσω έμπνευση για τις υπόλοιπες γυναίκες», συμπληρώνει η όμορφη Gina και αποκαλύπτει προκαλώντας συγκίνηση: «Θέλω να κερδίσω στο διαγωνισμό και το έπαθλο (περίπου 6.000 ευρώ) για να βοηθήσω την καλύτερή μου φίλη η οποία πρόσφατα υπέστη εγκεφαλικό»

Και καταλήγει: «Αντλώ δύναμη από τους ανθρώπους που δεν τα βάζουν κάτω σε οποιαδήποτε δυσκολία».

Όσο για το ποια πιστεύει πως είναι τα καλύτερα πράγματα πάνω της; Μα φυσικά η αίσθηση του χιούμορ της και το χαμόγελό της!

Εσείς τι λέτε;

Σχετικές ειδήσεις