Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Το… ολόγυμνο πλάνο σε πρωινό που σόκαρε τους τηλεθεατές! (video)

Newsbomb

Το τελευταίο που περίμεναν και (προφανώς) ήθελαν να δουν πρωί-πρωί οι τηλεθεατές ενός «πρωινού» στη Βρετανία, ήταν η άκρως ακατάλληλη εικόνα που «πετάχτηκε» ξαφνικά στις οθόνες τους.

Και αυτό γιατί ποιος θα πίστευε ότι στο βίντεο-αφιέρωμα για την ομάδα κωπηλασίας Yorkshire Rows, το γηραιότερο γυναικείο γκρουπ που διέσχισε τον Ατλαντικό Ωκεανό, θα έβλεπε τα απόκρυφα μιας αθλήτριας!

Η 45χρονη Έλεν Μπάτερς «παρέλασε» προφανώς άθελά της, γυμνή από τη μέση και κάτω, στις οθόνες των τηλεθεατών που είχαν συντονιστεί με το BBC Breakfast, ωστόσο υπήρξε τουλάχιστον μια λογική εξήγηση.

Τόσο η ίδια, όσο και οι ρεπόρτερ δεν κατάλαβαν το λάθος τους εκείνη τη στιγμή, ενώ όπως εξήγησαν αργότερα: το να είναι γυμνές είναι ένας από τους… κινδύνους του επαγγέλματος!

«Τα ρούχα μας είναι πάντα τόσο βρεγμένα. Είναι κάπως αστείο να φοράς συνέχεια ρούχα γιατί δεν μας εξυπηρετούν σε τίποτα και μετά παίρνει πολλή ώρα να στεγνώσουν», δικαιολογήθηκαν οι τέσσερις αθλήτριες, με την Μπάτερς να εκμυστηρεύεται ότι ήταν η τελευταία που το συνήθισε.

Από την πλευρά του, ένας εκπρόσωπος του BBC δήλωσε ότι «γρήγορα καταλάβαμε το λάθος μας και επεξεργαστήκαμε το βίντεο προκειμένου να μην μεταδοθεί ξανά στη συνέχεια. Ζητάμε συγγνώμη από τους καλεσμένους μας και από τους τηλεθεατές»...