Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ξαναμμένοι και ασυγκράτητοι: Βγήκαν να κάνουν σεξ στο… πλατύσκαλο του σπιτιού τους! (video)

Newsbomb

Σε πάρκο έχουμε δει, στην παραλία έχουμε δει, στη θάλασσα μέσα έχουμε δει, στο δρόμο έχουμε δει, στο αυτοκίνητο έχουμε δει, στα πιο πιθανά και απίθανα δημόσια μέρη έχουμε δει, ε στο πλατύσκαλο πρώτη φορά!

Ένα ζευγάρι λοιπόν πρωτοτύπησε και δεν δίστασε να γίνει ακατάλληλο θέαμα στην καρδιά της Νέας Υόρκης έξω από το σπίτι του!

Εντάξει μπορεί να μην ήταν καν δικό τους και θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να μπουν στο… μάτι κάποιου άλλου και να τον εκδικηθούν, ίσως ισχυριστούν κάποιοι, ωστόσο η ορθάνοιχτη πόρτα που ταιριάζει στα ανάλογης κατάστασης πόδια της γυναίκας μάλλον ενισχύει την πιθανότητα να φούντωσαν υπερβολικά και να βγήκαν απλά να πάρουν λίγο αέρα.

Ίσως πάλι και το πλατύσκαλο να ήταν το μοναδικό μέρος του σπιτιού τους, το οποίο δεν είχαν «δονήσει» οι σεξουαλικές ορμές τους. Αλλά και πάλι, μέρα μεσημέρι; Μάλλον πρόκειται τελικά για ασυγκράτητους επιδειξίες, αποφάνθηκε το διαδίκτυο.

Όπως και να έχει, ένας διερχόμενος οδηγός από πολυσύχναστη γειτονία του Μπρούκλιν απαθανάτισε το ακατάλληλο θέαμα, προσφέροντάς το στο πάντα φιλοθεάμον κοινό.

Δεν έλειψαν πάντως και τα αρνητικά σχόλια τα οποία έκαναν λόγο για ασυνειδησία και ασέβεια, αφού από την περιοχή μπορεί να περνούσαν ακόμα και μικρά παιδιά εκείνη την ώρα...